OBEZBEĐENJE RAZDVAJALO MILJANU I ŠA, ZBOG BRUTALNOG OKRŠAJA PREKINUTA EMISIJA: Totalni haos na imanju, neko će morati da napusti rijaliti?!

Autor:

Zadruga

15.05.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić i Uroš Stanić su prekinulo izlaganje Nenada Aleksića Ša i nastavili žestoku svađu.

OBEZBEĐENJE RAZDVAJALO MILJANU I ŠA, ZBOG BRUTALNOG OKRŠAJA PREKINUTA EMISIJA: Totalni haos na imanju, neko će morati da napusti rijaliti?!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U toku emisije "Amnezija", domaćini Marko Janjušević Janjuš i Milena Kačavenda ugostili su Nenada Aleksića Ša i Mionu Jovanović, što je dovelo do incidenta koji je izazvao pažnju javnosti.

Naime, dok su Miona i Ša govorili o svom odnosu, njihovo izlaganje prekinuli su Miljana Kulić i Uroš Stanić, a kako ne bi došlo do ozbiljnijeg okršaja, obezbešenje ih je pratilo u stopu:

- Dobar dan, je l' planirate Miona i ti možda bebu? -pitao je Janjuš.

- Mi nismo planirali još uvek, ima vremena, nama je samo bitno da idemo u naš stančić nakon izlaska, super smo sad, evo deset dana bez svađa -rekao je Ša.

- Što sad Janjuš laže, planirao je Rajsko ostrvo, da odvede svoju devojku -rekla je Kačavenda.

- Jesam, dok mi nije sad rekla "duvaj ga" napolju, onako fino -rekao je Janjuš.

- Šta se dešava sa Miljanom i Urošem? -pitao je Janjuš.

 

- Oni pokušavaju da nas rasture, neverovatne provokacije i fizički nasrtaji, imaju cilj da nas razore, a mi smo samo jači. Tužena je već za sve, rekao sam mojima da podnesu tužbu. Uroš je nenormalan, ima psihičkih problema, ispolivao nam je ceo krevet i sve uništio - komentarisao je Ša.

- Agresivac kaže, on je mene prvi dirao, ne glumi žrtvu, ti si jedan običan agresivac i vršiš torturu -rekao je Uroš.

- 'Ajde izlazi napolje, jazavče jedan, čuješ šta ti kažem -rekao je Janjuš.

- Nas ne sme niko da isteruje odavde, on je nas prvi napao i ja podnosim kontra tužbu. On ne može da pravi od mene žrtvu, ajde Stanislavu je*i majku, kad god bi pomene mamu od mene će dobiti polivanje -rekla je Miljana.

- Ne možete da pravite stvari kao da ste u nekom strahu, sami ste se družili sa njima pa sad trpite, okrećete priču kao da oni vas nešto maltretiraju. Ovo je tvoj sin sad se drži sa njim -rekao je Mića.

- Bravo, Mićo, ovo je animozitet koji oni imaju prema nama pa ceo dan pljuju po nama. Kačavenda je zaljubljena u Janjuša, to se vidi -dodao je Uroš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dva

15.05.2024 22:31

Neuracunljive i nasilne pacova