HITNO UNETA PORUKA ZA TRUDNU MILICU VELIČKOVIĆ: Buduća majka ne može da se sastavi, Terza ne zna kako da je smiri!

Autor:

Zadruga

15.05.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trudna Milica Veličković je dobila informaciju iz spoljnog sveta, Terza odmah reagovao.

HITNO UNETA PORUKA ZA TRUDNU MILICU VELIČKOVIĆ: Buduća majka ne može da se sastavi, Terza ne zna kako da je smiri!

Foto: TV Pink/printscreen

Borislav Terzić i Milica Veličković ostvariće se kao roditelji jer su u rijalitiju napravili dete. 

Za razliku od Terzine porodice, koja ne želi da čuje da će on postati otac, Miličini najbliži, kad su im se slegli svi utisci, poručili su da su ipak srećni zbog njene trudnoće.

Naime, Miličina starija sestra Marija oglasila za Pink rs i priznala da ih je sve radosna vest  isprva šokirala i rasplakala, ali da su se potom obradovali.

Danas su budućim roditeljima stigli pokloni od podrške, zajedničkih fanova, koji su odlučili da ih obraduju i pokažu da su svim srcem uz njih, iako je Milica bila poprilično uznemirena nakon saznanja da je u drugom stanju. Izjavila je da nema gde da živi, da je nezaposlena i da strahuje za ono što će joj majka reći, ali da će bebu zadržati po svaku cenu:

 

- Jao, pozdrav za našu najveću legendu, baš joj hvala puno -rekao je Terza.

- Jao, hvala svima puno, baš sam oduševljena -rekla je Milica.

- Dođi, ljubavi, na jedan poljubac. Sad sam Tom a ti si Džeri. Jao vidi ovo stigli su nam i parfemi - dodao je Terza.

- Danas mi je rođendan i na rođendan sam saznala. Iskreno, bili smo u šoku i u blagoj neverici na prvu loptu, malo su nam se slegli utisci i na kraju svih krajeva smo srećni. To je lepa vest, okolnosti za to su daleko od idealnih, ali ni u spoljnjem svetu se te stvari baš ne dešavaju u idealnim okolnostima. Najbitnije nam je da ona bude dobro i da se ne stresira, kad izađe napolje imaće podršku svih nas, naravno - rekla je Miličina sestra i dodala:

- Nadam se da će Terzino ponašanje da se unormali i njihov odnos generalno, zato što su ovo već ozbiljne stvari. Terzinoj porodici i prijateljima bih poručila da se suzdrže loših negativnih komentara ili ne daj Bože uvreda, s obzirom da je situacija takva kakva je mislim da svi treba sada malo da povedu računa šta pričaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading