STANIJA DOBROJEVIĆ ZAVRŠILA NA LEČENJU: Starleti zdravlje bilo u OPASNOSTI, hitno se javila DOKTORIMA!

Autor:

Zadruga

12.05.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević zbog lečenja napustila Srbiju!

STANIJA DOBROJEVIĆ ZAVRŠILA NA LEČENJU: Starleti zdravlje bilo u OPASNOSTI, hitno se javila DOKTORIMA!

Foto: E-stock/Časlav Vukojičić

Stanija Dobrojević

Nakon velikom ljubavnog brodoloma sa Asminom Durdžićem, starleta Stanija Dobrojević napušta Srbiju, te se upućuje ka Americi, gde ima svoj organizovan život. Međutim, usled velikog stresa, Stanija Dobrojević je prvi put otvorila dušu i otkrila da je morala da se povuče, kako bi se izlečila, te je dane provodila na terapijama, infuzijama. 

Foto: RTS Pink printscreen

Stanija Dobrojević

 

- Išla sam na oporavak u Ameriku, on je posle došao za mnom, ali smo se dogovorili da me ostavi na miru, da ode za Austriju. Ja sam bila na tabletama i na infuzijama. To je bilo psihički ludilo. Ja sam u Americi bila sama, mesec, dva, značilo mi je to - iskreno priča Stanija Dobrojević za Pink.

 Poslednji put kad smo se sreli u liftu, stvarno sam bila jako loše... Sad znam sve, vratila sam se iz Amerike i zamolila ga da proslavim praznike bez medijskog haosa i onda mi javljuje da gostuje na Pinku, ja sam bila na iglama kako će da prođe, nismo se videli pre toga, tek juče smo se videli... Šta će da kaže, na iglama sam, trpim ovu priču već mesecima, rekoh sad će biti neki haos, ali sada gledam sve drugačije - rekla je Stanija i dodala:

Foto: RTS Pink printscreen

Stanija Dobrojević o Asminu Durdžiću

 

Spremna sam na razne scenarije, kad su mi stavljali bubicu na Red televiziji, rekli su mi da gostuje, ja sam žurila kući da gledam, da ne bude kao upalim TV i kao oni na klupici, da su se pomirili. Ne da sumnjam u njega da bi uradio, ali u glavi sam šta god da se desi, nek se desi - objašnjava Dobrojevićeva. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Toliko

13.05.2024 14:07

Ziva nisam sta ce dalje biti...!