OVO JE OTAC NENADA MACANOVIĆA BEBICE: Od sramote ne zna gde udara, evo šta kaže na njegov boravak u Eliti!

Autor:

Zadruga

12.05.2024

23:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi nisu znali kako on izgleda!

OVO JE OTAC NENADA MACANOVIĆA BEBICE: Od sramote ne zna gde udara, evo šta kaže na njegov boravak u Eliti!

Foto: tv pink printscreen

Ekipa emisije "Premijera Vikend Specijal" posetila je porodični dom rijaliti učesnika Nenada Macanovića Bebice. Oni su tamo zatekli njegovog oca, koji po svemu sudeći nije bio raspoložen da se snima i pred kamerama daje bilo kakve izjave o učešću njegovog sina. 

- Dobar dan. Je l' ste vi Bebičin otac?! Jovan, drago mi je, sa televizije Pink, je l' bi mogli da uradimo intervju - rekao je novinar kada mu je otac otvorio vrata.

- Ništa - rekao je otac.

- Kako komentarišete njegovo učešće, čisto već kad smo došli - glasilo je sledeće pitanje. 

- Hajde, doviđenja - rekao je otac.

Bebica ima jako turbulentan boravak u rijalitiju, a pored toga što ima ozbiljne probleme sa bivšom devojkom Miljanom Kulić, ni njegova veza sa Teodorom Delić nije ni najmanje mirna, pa na svakim nekoliko dana dođe do brutalnih svađa, uvrede i raskida, ali ipak na kraju pronađu zajednički jezik i ljubavi daju još jednu šansu. 

Inače, Bebica je nedavno Teodori sasuo sve u lice, zbog sumnji da flertuje sa Nemanjom Gačićem. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Macanović Bebica

- Nemoj da praviš mentola od mene! Znam vrlo dobro šta radiš i kojim metodama mu se nabacuješ. Nisam ja sisao vesla! Ne verujem ti više ništa, kad mi kažeš da si gladna ja ti ne verujem... Eto koliko si brzo sve prokockala. Mirimo se i svađamo, ali ovo neće imati nikakvu poentu ako ne mogu da ti verujem. Meni je to osnov za neki odnos, a ti praviš problem i to veliki  - kazao je Bebica.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading