ŠTA SE DESILO SA BEBOM TEODORE I ANĐELA? Pukla ISTINA u Eliti, Anita saznala šta se desilo u OVOM stanu!

Autor:

Zadruga

11.05.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Stanojlović ostala u šoku kada je saznala istinu!

ŠTA SE DESILO SA BEBOM TEODORE I ANĐELA? Pukla ISTINA u Eliti, Anita saznala šta se desilo u OVOM stanu!

Foto: youtube.com/pink.rs

Prošle noći Anita Stanojlović napravila je ozbiljnu dramu Anđelu Rankoviću, jer prethodnih dana on nije hteo da joj govori o bivšim devojkama, poput odnosa sa Sanjom Stanković i pevačicom Teodorom Džehverović

Ono što je Aniti zasmetalo jeste što Anđelo sa njom ne planira zajednički život po izlasku iz rijalitija ,,Elita", a onda je ona saznala da je sa Teodorom započeo zajednički život, te da je sa njom planirao i da osnuje porodicu. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković svađa

 

- Sa mnom ne možeš da isplaniraš sve, završili smo svaku priču! Ne želim da te slušam! Sa njom si planirao i decu i sve, nema potrebe bilo šta više! Ja tebe ne želim da vidim! Shvataš li? Ja ne želim tebe više da vidim! - plakala je Anita. 

- Ti praviš dramu, jer ti to odgovara - poručio je Ranković. 

- Tebi odgovara da planiraš sa nekim vezu, a sa mnom ne! - kukala je Anita. 

- Ti meni ne možeš da upoređeuješ nešto što je bilo pre 7 godina. Ti sa nekim sa kim si bila 4 godine, nisi isplanirala ništa! Nemoj mene da šaltaš, te fore da mi bacaš! Nemoj da mi izigravaš budalu! - odbrusio je Anđelo. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković svađa

 

- Ti sa mnom ne planiraš! Idi tamo i planiraj decu, da se ženiš i samo me pusti! - nastavila je da kuka Stanojlovićeva. 

- Jesi li me pitala za imena?  Jesam li ti odgovorio?! Meni ovo ne odgovara! Tvoja frka mi ne odgovara! To moraš da znaš! - odbrusio je Ranković. 

Inače, Anđelo i Teodora su raskinuli, zbog čega njihovi planovi o potomstvu i porodičnom životu nisu uspeli. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
neda

11.05.2024 19:32

nikad gori rijaliti ovoliko losih ljudi na ovako malim mestu srmota andjelo navodno pametan muskarac a pale ga mica i djedovic daju mu podrsku da ce kako kaze mica koga on gura biti pobednik a odvrati janjos i aneli kopija cara i aleks do prvog mesta ima li normalnih ili su svi kao miksi ocemo a nebi da se brukamo i tako u krug voli nevoli sve kopije predhonih rijalitija kompleksi nepismeni nekulturni bahati nezaposleni dosli trazeci srecu u nesreci koja tuga i jad gledati sta rade bez stida i blama cega se pametan stidi lud se ponosi poprani nemoze pomoci sto se krivo rodi vreme neispravi to je mladost i buducnost cega bluda i nemorala sve samo ne elita koju smo ocekivali mada ima vise znacenja elite ko su i gde spadaju ovi elitari pomesaj smuti i prospi

Odgovori 10 0
koja

12.05.2024 14:35

@neda - Uspesna poseta preds kine zemlji srbiji.

Ljubica

15.05.2024 00:43

U njihovu vezu napolju niko ne veruje.