PODIVLJALA MILJANA KULIĆ LOMI SVE PRED SOBOM: Uhvaćena tokom skandaloznog bekstva iz Elite, traži SPECIJALNI uslov!

Autor:

Zadruga

30.04.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić nije mogla da izdrži pritisak Marka Đedovića, pa je odlučila da napusti rijaliti.

PODIVLJALA MILJANA KULIĆ LOMI SVE PRED SOBOM: Uhvaćena tokom skandaloznog bekstva iz Elite, traži SPECIJALNI uslov!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U poslednjem izdanju rijalitija "Elita", učesnica Miljana Kulić iznenadila je sve kada je pokušala da pobegne iz rijalitija zbog navodnog nasilja koje je pretrpela od strane svojih cimera, odnosno, kako ona tvrdi, oni su joj udarili na najvoljenije. Ova dramatična situacija izazvala je veliku pažnju javnosti i postala glavna tema u medijima.

Nakon što je Miljana izrazila želju da napusti rijaliti, ostali takmičari su bili u šoku i nisu mogli da veruju šta se dešava. Neki od njih su pokušali da je smire i ubede da ostane, dok su drugi pokušavali da saznaju šta je tačno uzrok ove dramatične situacije.

Naime, ona je danima u svađi sa Markom Đedovićem, koji je odlučio da je dovede do ludila, pa je krenuo da spominje i kompletnu porodicu Kulić, što je, po svemu sudeći, Miljanu izvelo iz takta, pa je otišla u hotelu i počela da lupa, pokušavajući da pobegne iz rijalitija:

- Udaraju joj na traume, pa je pokušala da pobegne - glasio je opis snimka na Instagramu.

 

 

S druge strane, pojedini gledaoci su shvatili ovaj Miljanin potez kao privlačenje pažnje, s obzirom da nije glavna tema u rijalitiju, što je Miljani veoma bitno. Drugi zaista misle da će Đedoviću poći za rukom da diskvalifikuje Kulićevu i osveti joj se za sve što mu je priredila u rijalitiju, kako Zadruzi, tako i sada Eliti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dzordan pik

30.04.2024 18:00

Miljana ko Miljana ali Djedovic nije u vinklu, tuzio je sto ga je udarila bubicom pre 3 god a posle toga je ponudio Mariji da bude u njegovom stanu dok je Miljana bila u bolnici u komi da bi posle pricao kako je Marija zaboravila gace na striku na terasi sada je opet naziva ludom bogaljem tera je u ludnicu a da.ni jednog trenutka ne preispita svoje mentalno zdravlje, karakter ljigav pretvrtljiv koristi ljude manipulise njima pravi se da im je drug a nagovara ih na zlo i smeje im se iza ledja. Marko Djedovic socijalni radnik koji bi terao ljude u logore sa apetitom. Nesretni tuzni feminizirani pajac koji frustracije leci trkeljisuci po tudjim zivotima klasicna baba tracara, kakav tuzan zivot ima pare i bista vise.