HIT FOTKA MALE LEONE CAR: Filip podelio momenat koji će vas sve NASMEJATI! (FOTO)

Autor:

Zadruga

17.05.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar oduševio svoje fanove!

HIT FOTKA MALE LEONE CAR: Filip podelio momenat koji će vas sve NASMEJATI! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Filip Car

Aleksandra Nikolić, podednica "Zadruge 6", nedavno je proslavila dolazak svoje ćerkice Leone, koju je rodila u GAK "Narodni front" 17. aprila. Nakon uspešnog oporavka, Aleksandra je napustila porodilište sa bebom u naručju, a sa njom je bio i Filip Car, njen partner i otac deteta.

Republika

Foto: Republika

Filip Car i Aleksandra Nikolić

Nakon izlaska iz porodilišta i oporavka, Aleksandra se uputila sa svojom mezimicom put Crikvenice, gde ih je dočekao Filip. Poobjavama na društvenim mrežama može da se zaključi da su njih troje započeli zajednički život, koji su dugo najavljivali. Car je ponosno delio fotografije i snimke sa malenom Leonom. Jedna od fotografija koja je izazvala posebnu pažnju prikazuje Leonine ručice, od kojih je ona pokazivala srednji prst, a Filip je uz sliku napisao duhovit komentar.

Republika

Foto: instagram.com

Filip Car podelio hit sliku male Leone

Podsetimo, bivši zadrugar Filip Car nedavno je postao otac, ali sada se našao u centru pažnje zbog prijave koju je dobio na Instagramu. On je na društvenim mrežama podelio sliku prijave, kojom mu je nagovešteno da mu je profil "ograničen na 7 dana". Car je izrazio frustraciju povodom ovog događaja, navodeći da je prijavljen nakon što je reagovao na uvrede pojedinaca.

Republika

Foto: Instagram.com/alex_mima_official

Aleksandra podelila emotivnu sliku Filipa i Leone

Nakon što je objavio informaciju o prijavi na Instagramu, mnogi pratioci su pružili podršku Filipu, dok su drugi izrazili svoje mišljenje o celokupnoj situaciji. Ovo je samo jedan od primera kako se društvene mreže koriste za izražavanje emocija i sukoba, a Filipova otvorenost pokazuje koliko je izložen javnosti i njenim reakcijama.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading