OBJAVLJENE NOVE INFORMACIJE O FILIPU CARU! Aleksandra u ŠOKU kada je saznala šta mu se desilo!

Autor:

Zadruga

10.05.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car rešio je da svoju porodicu obraduje!

OBJAVLJENE NOVE INFORMACIJE O FILIPU CARU! Aleksandra u ŠOKU kada je saznala šta mu se desilo!

Foto: ATAImages

Bivši učesnik rijalitija "Zadruga", Filip Car, nedavno je postao otac devojčice Leone sa svojom izabranicom Aleksandrom Nikolić. Par trenutno boravi na relaciji Beograd-Crikvenica, ali planira da se trajno skući u Carovom rodnom gradu, gde je za svoju porodicu pripremio posebnu vilu. Nedavno se oglasio na svom Instagram profilu objavljujući storu koji je izazvao veliku pažnju na društvenim mrežama - automobil marke "Mercedes" vredan 50.000 evra.

Foto: Instagram.com

Filip Car kupio nova kola

 


Filip Car je na svom Instagram profilu podelio fotografiju luksuznog "Mercedesa" koji je izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama. Ovaj automobil, čija je vrednost 50.000 evra, jasno ukazuje da Car dobro zarađuje, uprkos tome što više nije deo rijaliti šou programa.

U nedavnom lajv programu na svom TikTok nalogu, Filip je otkrio planove za budućnost sa Aleksandrom i bebom. Izrazio je umor zbog nedostatka sna u poslednjih nekoliko dana, ali je istakao da se raduje budućnosti sa svojom porodicom. Trenutno, Aleksandra se oporavlja od carskog reza u Beogradu, ali planiraju da se trajno usele u Crikvenicu, gde će njihova ćerka Leona živeti kao kraljica.

Foto: instagram.com/pink printscreen

Aleksandra Nikolić i Filip Car

 


Car je takođe podelio svoja emotivna iskustva o novom očinstvu, ističući da je bebu jedva uzeo u ruke i da se oseća ispunjenije sada kada je postao otac. Naglasio je da je sada njegova porodica njegov prioritet i da se raduje novom poglavlju svog života.

Sve u svemu, Filip Car je uspešno pronašao način da obezbedi lagodan život za sebe i svoju porodicu, a luksuzni automobil je samo jedan od simbola njihove novostečene sreće i stabilnosti.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading