CIPKA SA SUPRUGOM RADILA NA DETETU, PA OSTALA UDOVICA: Pevačica se ne skida sa lekova, ovi detalji KIDAJU DUŠU!

Autor:

Zabava

20.05.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Tadić Cipka i Nebojša su planirali potomstvo.

CIPKA SA SUPRUGOM RADILA NA DETETU, PA OSTALA UDOVICA: Pevačica se ne skida sa lekova, ovi detalji KIDAJU DUŠU!

Foto: ATA Images, Društvene mreže

Pevačica Aleksandra Mladenović je večeras prisustvovala rođendanskoj proslavi kod Katarine Grujić, ali je tom prilikom takođe podelila svoja razmišljanja o nekim veoma teškim temama. Jedna od njih je nedavna tragedija koja je zadesila njenju prijateljicu Aleksandru Tadić Cipku, čiji je muž iznenada preminuo.

- Izjavila sam joj saučešće, ne postoji ta reč koja nju može da uteši. Ostala je bez voljene osobe. Čule smo se, loše se oseća. Odgovorila mi je posle par dana, ovim putem jojn šaljem ljubav i podršku. Baš velika tragedija. Planirali su potomstvo, samo ona zna kako joj je - rekla je Aleksandra, kako prenosi Blic.

Pored toga, Aleksandra se osvrnula i na svoje iskustvo sa saobraćajnim udesom.

Republika

Foto: e-stock

Aleksandra Mladenović

 

- Prođi sa mnom kroz crveno. Hvala Bogu da sam ostala zdrava, bilo je jezivo, sad se bojim da vozim, proći će. To je ostalo iza mene. Idem na terapije, ali sve je dobro. Ja sam na slikama videla auto, ne sećam se ničega. Bio je veliki šok, ali to je škola. Hvala Bogu da sam ostala živa - izjavila je ona.

Pevačica Aleksandra Tadić Cipka proživljava najteže dane u svom životu. Njen suprug, biznismen Nebojša Stojićević zvani Jarin, iznenada je preminuo u 52. godini od posledica srčanog udara. Pre manje od dve godine venčali su se u tajnosti, a svi su govorili da su se odlično slagali, iako je on bio stariji od nje 20 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading