STIGLE INFORMACIJE O SMRTI CIPKINOG SUPRUGA: Pevačica ne dolazi sebi od šoka, ne ostavljaju je samu!

Autor:

Zabava

16.05.2024

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijatelj popularne pevačice se oglasio!

STIGLE INFORMACIJE O SMRTI CIPKINOG SUPRUGA: Pevačica ne dolazi sebi od šoka, ne ostavljaju je samu!

Foto: instagram.com/aleksandra_tadic_official

Aleksandra Tadić Cipka

Danas je javnost potresla vest o iznenadnoj smrti Nebojše Jarina Stojićevića, supruga poznate pevačice Aleksandre Tadić Cipke. Prema informacijama medija, Stojićević je preminuo od posledica infarkta. Potvrdu ove tužne vesti dao je pevačicin kolega i prijatelj, Aleksandar Misojčić Xander:

- Nažalost, informacija je tačna. Upravo su mi javili. Idem u Šabac da bih bio sa njom u najtežim trenucima - rekao je on za Kurir.

Republika

Foto: Društvene mreže, Instagram.com

 

 

Nebojša Stojićević i Aleksandra Tadić Cipka bili su u vezi više od deset godina, a pevačica je javno isticala da je on ljubav njenog života. Iako su odlučili da ne eksponiraju svoj privatni život, prošle godine su ozvaničili svoju ljubav.

"Lepo je u bračnom životu. Mi se volimo i poštujemo. Dugi niz godina smo zajedno i sve smo to sada krunisali brakom. Za sada je sve okej," izjavila je pevačica za "Grand", ne skrivajući svoje oduševljenje novom fazom svog života.

Nebojša Jarin Stojićević bio je ugledni biznismen, suvlasnik firme koja se bavila uvozom, prodajom i remontom polovne i nove pekarske opreme i mašina. Njegovo poslovanje nije se odvijalo samo u Srbiji, već i širom regiona, a postao je i direktor javnog preduzeća "Infrastruktura" zaduženog za investicije grada Šapca. Njegova poslovna uspešnost bila je neosporna, a njegova smrt ostavila je veliku prazninu ne samo u poslovnom svetu već i u životu njegove porodice i prijatelja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading