POSLE HORORA NA EVROVIZIJSKOJ SCENI, IRSKA "VEŠTICA" PRIREDILA NOVI HLADAN TUŠ: Njena šok-fotografija kruži internetom!

Autor:

Zabava

16.05.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Procurila nikad viđena fotografija Bambi Tag.

POSLE HORORA NA EVROVIZIJSKOJ SCENI, IRSKA "VEŠTICA" PRIREDILA NOVI HLADAN TUŠ: Njena šok-fotografija kruži internetom!

Foto: Credit: Tobias SCHWARZ / AFP / Profimedia

Bambi Tag, rodno neutralna predstavnica Irske, privukla je pažnju javnosti svojim brilijantnim performansom na velikoj sceni Evrovizije. Njen izgled na stejdžu, inspirisan hičkokovim filmovima, izazvao je različite reakcije, ali malo ko je ostao ravnodušan. Međutim, iza ovog scenskog lika krije se osoba koja izgleda potpuno drugačije u privatnom životu.

Internetom kruži fotografija Bambi Tag nastala u privatnoj režiji, koja otkriva potpuno drugačiji izgled u odnosu na scenski lik. Dok je na sceni nosila šminku, rogove i neobičnu frizuru, na ovoj slici izgleda potpuno prirodno i kao devojka iz komšiluka. Ova kontrastna slika baca novo svetlo na njenu javnu personu i podseća nas da je scenski identitet samo deo njenog umetničkog izraza.

 

 

Bambi Tag je na Evroviziji izvela performans koji je podsećao na hičkokove filmove, stvarajući atmosferu misterije i drame. Njen scenski kostim, šminka i frizura su doprineli stvaranju neobične estetike koja je privukla pažnju širom Evrope. Ovaj izraziti umetnički izraz pokazuje njenu kreativnost i hrabrost da se izrazi na originalan način.

Performans Bambi Tag podelio je Evropu. Dok su neki bili oduševljeni njenom originalnošću i hrabrošću, drugi su se osećali uznemireno ili zbunjenim. Njen scenski nastup, koji je uključivao rogove, sveće postavljene u krug i brojne satanističke simbole, definitivno je izazvao pažnju i izazvao žestoke reakcije gledalaca širom sveta. Bambi je, inače, izvela pesmu "Doomsday Blue" (eng. Plava Sudnjeg dana), koja se izdvaja svojim "tvrđim" zvukom i tempom u odnosu na ostale konkurentske numere. Osim toga, njen vizuelni identitet, teška šminka i intenzivne ekspresije lica, doprineli su stvaranju nezaboravnog scenskog doživljaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading