VELIKO SLAVLJE FILIPA CARA: U Crikvenici pravi ozbiljnu feštu, sprema se LOM povodom rođenja male Leone! (FOTO)

Autor:

Zadruga

19.04.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar u sredu je postao otac, a danas se sprema velika žurka!

VELIKO SLAVLJE FILIPA CARA: U Crikvenici pravi ozbiljnu feštu, sprema se LOM povodom rođenja male Leone! (FOTO)

Foto: ATA Images, youtube.com/RTV Pink Official

Pobednica šeste sezone rijalitija "ZadrugaAleksandra Nikolić se u sredu popodne porodila, i na svet donela devojčicu, koju su Filip Car i ona dali ime Leona, što u prevodu znači lavica. Ponosni mama i tata vrlo brzo su podelili sa svojim pratiocima na društvenim mrežama slike svoje mezimice uz emotivne poruke. 

Republika

Foto: ATA Images, Shutterstock

Filip Car i Aleksandra Nikolić postali roditelji

Car se ponovo oglasio nakon kratke pauze i svoje brojne pratioce obavestio da će u petak u Crikvenici organizovati veliko slavlje povodom najlepšeg trenutka u njegovom životu, dolaska ćerke Leone. 

- Floto moja draga, hvala vam svima nba predivnim čestitkama. Kako sam stalno bio danima u iščekivanju i napetosti znate da gotovo i nisam bio na TikTok-u uopšte- Putujem gore fole i imam jako mnogo obaveza oko svega, ali sutra radim jednu prolavu u Crikvenivci, pa ko god je u mogućnosti od naše ekipe naših prijatelja, našeg tima, naše drage flote, neka mi se javi i dođe bilo bi mi drago. Za sve one koji nisu u mogućnosti jer nas ima doslobno sa svih strana sveta i ljudi imaju i svoje obaveze, ja ću sutra oko 21 sat da se upalim sa uabave da podelim ovaj najstratniji životni trenutak sa vama i pozdravim vas jer me opet neće biti par dana. Hvala vam svbima i podravlja vas LAF TIM (Leona, Aleks i Filip) - napisao je Filip Car putem svog storija na društvenoj mreži Instagram. 

Republika

Foto: instagram.com

Filip Car se oglasio povodm proslave u Crikvenici i najavio specijalno uključenje

BONSU VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading