TEŽAK DAN ZA STANIJU DOBROJEVIĆ: Na Prvi maj je POSLEDNJI PUT videla oca pre 29 godina!

Autor:

Zadruga

01.05.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka i starleta otvorila dušu!

TEŽAK DAN ZA STANIJU DOBROJEVIĆ: Na Prvi maj je POSLEDNJI PUT videla oca pre 29 godina!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Stanija Dobrojević je nedavno iznela svoje planove za Prvi maj, ističući koliko joj je važno da ovaj praznik provede sa najmilijima, posebno zbog vezanosti za Vaskrs i njen krsni dan, Đurđevdan.

Republika

Foto: Instagram.com

Stanija Dobrojević

- Za Prvi maj stižem u Srbiju i dan ću provesti na Fruškoj gori sa najmilijima. Posebno se radujem ovom Prvom maju jer je povezan sa Vaskrsom i mojom krsnom slavom, Đurđevdanom, tako da ću te dane provesti u Srbiji sa porodicom - rekla je ona, pa dodala:

- Sećam se Prvog maja '95. godine i "Bljeska", slike stradanja, kada sam poslednji put videla oca. Znam da je devetog maja izgubio život na Dan pobede, srednja Ekonomska škola mi se zvala "9. maj", a ekonomiju sam upisala i završila po ugledu na oca koji je bio diplomirani ekonomista. Šestog maja je Đurđevdan, očeva krsna slava, a u maju mu je i rođendan. Ovaj mesec posvećujem njemu. Tako da... za mene maj i Prvi maj nosi mnogo simbolike - priznala je starleta za Pink.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Stanija Dobrojević

Podsetimo, Stanija uživa u ljubavi sa Asminom Durdžićem, ali je nedavno priznala i šta zamera svom partneru.

- Hm, to što se ja medijski povučem i budem mirna k'o bubica, možda nekome liči na mirnu luku... Uglavnom, najveće bure su prošle i ne ponovile se! Ne dopada mi se to što on planove iznosi javno, jer to ume da privlači negativnu energiju ljudi koji drugima ne žele dobro... Ja volim da ćutim o svemu i da se tome nečemu radujem - rekla je Stanija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dragan Kanada

02.05.2024 10:08

ona je rodjena 85. dosla je ovde 91. a ne 95. svaki put isprica drugu verziju, otac nestao pa otac ubijen na kucnom pragu bacili bombu pa poginuo ne zna se gde sve u svemu sto verzija do one da je u Ameriku otisla sa studentima pa se oni vratili a samo ona ostala da radi u kazinu, prica za vrapce, zena teletabis.