SLOBA O MILJKOVIĆEVOM INCIDENTU: Pevač osudio NASILJE!

Autor:

Zabava

15.05.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radanović progovorio o nekadašnjem suparniku, suprugu Lune Đogani!

SLOBA O MILJKOVIĆEVOM INCIDENTU: Pevač osudio NASILJE!

Foto: Marija Mladjen/ATAImages, ST/Tamara Pavisic

Pevačica Teodora Džehverović večeras je organizovala promociju albuma "Žena bez adrese" u jednom poznatom prestoničkom lokalu, a među kolegama koje su došle da je podrže našao se i Sloba Radanović, sa kojim je učestvovala u "Zadruzi 1"

Glavna tema ovih dana u medijima je privođenje Marka Miljkovića zbog incidenta sa komšijama, a Sloba je za okupljenje medije rekao da nije ispratio situaciju.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sloba Radanović

- Ne znam šta se desilo. Nisam pratio ništa po medijima. Nisam ni za kakvo nasilje, pristalica sam da sve može da se reši razgovorom. Ne verujem da je to nešto preozbiljno - istakao je Sloba, koga su upitali i za navode da mu je bivša supruga Kija Kockar posvetila stori na godišnjicu crkvenog braka:

- Nisam video. Sedam godina je prošlo, ne vraćam se na prošlost - rekao je pevač, prenosi "Informer".

Sloba se dotakao i prijateljstva sa Teodorom, te priznao da bi sa njom čak i snimio duet.

- Teodoru sam upoznao u rijalitiju. Imali smo neke čarke, ali sve su to gluposti i sitnice. Nikada jedno drugom ružnu reč nismo rekli. Snimio bih duet sa njom - rekao je Radanović, koji je pozirao sa svojom nekadašnjom cimerkom.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sloba i Teodora

Teodora je prethodno izjavila da je ponosna na svoj album.

- Što se tiče komentara i nekih prvih utisaka, malo je reći da sam prezadovoljna, zato što zaista nikada više podrške nego danas nisam osetila u životu. Koliko od fanova, toliko i kolega, ljudi koji su mi pisali: „Nisam tvoj fan, ne slušam tvoju muziku, ali moram da ti kažem bravo". To mi je definitivno bio znak da sam nešto dobro uradila... - kazala je Teodora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading