ĆERKA STANISLAVA KROFAKA PRAVI KASTING I TRAŽI MU NOVU DEVOJKU: Pukla bruka, ne daj Bože da ovo stigne do Maje!

Autor:

Zadruga

01.05.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Stanislava Krofaka je podelila zanimljiv predlog, evo šta ga čeka nakon Elite.

ĆERKA STANISLAVA KROFAKA PRAVI KASTING I TRAŽI MU NOVU DEVOJKU: Pukla bruka, ne daj Bože da ovo stigne do Maje!

Foto: youtube.com/pink.rs

Ćerka Stanislava Krofaka Pantere poprilično je aktivna na očevom Instagram profilu i redovno objavljuje fotografije i snimke iz Elite, ali i odgovara na poruke fanova, kojih ima sve više.

Ona je otkrila da podržava svaki očev izbor, odnosno, da je uz njega i sada, kada je odlučio da uplovi u vezu sa Majom Marinković, inače suparnicom Mione Jovanović, njegove bivše devojke, koja je ušla u rijaliti i prevarila ga, a potom i ostavila zbog Nenada Aleksić Ša.

Takmičar Elite Stanislav Krofak Pantera, poznati MMA borac i bivši dečko Mione Jovanović, pred sam ulazak u rijaliti svojoj ćerki poverio je vođenje profila na društvenim mrežama, a ona tamo redovno komentariše dešavanja u Eliti.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak

 

Međutim, danas je Vanesa podelila zanimljiv komentar, odnosno ideju da se organizuje kasting za Stanislavovu novu devojku, pa nije isključeno da to Krofaka čeka nakon Elite, s obzirom da je mnogo zainteresovanih, a ovaj predlog se Maji definitivno ne bi dopado:

- Vanesa draga, napravi spisak ovih dama što se nude. Kada izađe Stanislav, da napravi kasting za ove udvarače, a i ove nesrećno udate, koje se reklamiraju u komentarima. Možda neka uđe u uži izbor. Dete vas je pecnulo. Bravo malena, na tatu si, kao pčelica, kapiram igru, poštovanje - glasio je deo komentara, koji je podelila Stanislavova ćerka Vanesa.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Stanislav Krofak

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading