NOVAK SE POJAVIO NA NEOČEKIVANOM MESTU I JOŠ ČUDNIJEG IZGLEDA: Prolaznici nisu prepoznali NAJBOLJEG NA SVETU

Autor:

Sport

02.05.2024

08:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole pokazao da mu ništa ne smeta da igra tenis.

NOVAK SE POJAVIO NA NEOČEKIVANOM MESTU I JOŠ ČUDNIJEG IZGLEDA: Prolaznici nisu prepoznali NAJBOLJEG NA SVETU

Foto: Instagram/stef_bojic

Novak Đoković oduševio je decu u Tvitu, gde prikuplja snagu za nastavak sezone. Najbolji teniser svih vremena prethodnih dana se u Beogradu pripremao za naredne izazove, ali trenutno se ne nalazi u glavnom gradu Srbije. Pre obaveza na turnirima u Rimu i Parizu odlučio je da poseti Crnu Goru, a prvog dana maja našao se u Tivtu.

Na šetalištu Pine, u samom centru grada, srpski teniser je obučen u kostim klovna igrao tenis sa decom! Novak se potrudio da partija tenisa na obali mora bude nesvakidašnja, pa su pored njega uživali i svi prisutni u centru Tivta. Sa maskom ispod koje se ipak naslućivali da je reč o jednom od najboljih sportista svih vremena Đoković se pojavio na obali, a tamo je razmenjivao udarce sa devojčicama i dečacima koji će ovaj dan zauvek pamtiti.

 

 

Igranje sa klincima u Tivtu sigurno će mnogo uticati na Novaka Đokovića, koji je često isticao da mu punjenje baterija i sakupljanje pozitivne energije veoma znače za rezultate na teniskom terenu. Pred njim je veoma važan deo sezone - nastup na prestižnom turniru mastersu u Rimu, zatim Rolan Garos, kratak prelazak na travu i učešće na Vimbldonu, a zatim povratak šljaci i borba za zlato na Olimpijskim igrama u Parizu.

Upravo će dva grend slema i Olimpijske igre biti najveći izazovi za Đokovića ove godine, posebno kada se ima u vidu da još nije osvojio titulu na ATP turnirima u 2024. I pored toga, Novak Đoković odbija sve napade svojih najvećih rivala, pa će na prvom mestu ATP liste provesti najmanje 426 nedelja, proslaviti 37. rođendan i verovatno dočekati drugi grend slem sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading