JELENA I NOVAK SU BILI NA PRAGU RASKIDA, A ONDA SU DONELI ODLUKU KOJA IM JE SPASILA VEZU: Evo kako je tekla ljubavna priča Đokovića

Autor:

Sport

01.05.2024

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Tri godine od početka naše veze došli smo do prekretnice"

JELENA I NOVAK SU BILI NA PRAGU RASKIDA, A ONDA SU DONELI ODLUKU KOJA IM JE SPASILA VEZU:  Evo kako je tekla ljubavna priča Đokovića

Foto: www.profimedia.rs

Novak i Jelena Đoković

Jelena i Novak Đoković su se uzeli 2014. godine, ali su im se putevi ukrstili još devet godina ranije.

- Mi smo baš bili klinci kada smo se prvi put sreli. Bili smo na teniskom turniru u jednom klubu na Banovom brdu. Dugo sam trenirala tenis, do svoje 15. godine, pa smo imali zajedničko društvo. On je rešavao neke ukrštene reči, a ja sam bila pored njega, pa me je pitao da mu pomognem i tako smo zajedno počeli da rešavamo, ali posle toga smo se sretali povremeno i uvek lepo družili, ali bez ikakvih naznaka da ćemo se ikada zabavljati. Počeli smo da se zabavljamo tek posle tri godine, rekla je Jelena.

Međutim, problemi su usledili kada su se preselili u Monako.

- Tri godine od početka naše veze došli smo do prekretnice. Odlučili smo se za zajednički život. Ali, u Monaku je bilo teško pronaći posao. Sve je “zatvoreno”, ali ja sam se igrom slučaja zaposlila u jednoj naftnoj kompaniji, pričala je supruga najboljeg na svetu o prvim danima u Monaku, pa nastavila:

Republika

Foto: Tanjug/TANJA VALIČ

Jelena i Novak Đoković

- Radila sam tamo godinu dana i to je bila nemoguća misija za našu vezu. U jednom trenutku Novak mi je rekao da više tako ne možemo. Dok sam studirala, tačno sam znala kada sam slobodna i kada mu se mogu posvetiti. Na poslu sam provodila dane u kancelariji i naša veza se našla u iskušenju. Zato smo tražili drugo rešenje.

Međutim, jedna ideja im je spasila vezu, a to je da Jelena postane direktor Fondacije Novak Đoković. Tada se sve promenilo, pošto su mogli da provode mnogo više vremena zajedno.

- Od sada ću Jelenu svima predstavljati kao verenicu i buduću suprugu… Počinje navikavanje. Slatke muke. Presrećni smo, poručio je Novak 2014. godine.

Danas, par koji je u međuvremenu dobio sina Stefana i ćerku Taru, važi za jednog od najskladnijih na domaćoj i međunarodnoj sceni. Nedavno su se zajedno pojavili i na dodeli "Laureus" nagrade gde je Novak dobio priznanje za najboljeg sportistu na svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading