IVANIŠEVIĆ OKTKRIO ZBOG ČEGA JE ĐOKOVIĆU ZAHVALAN DO KRAJA ŽIVOTA: "On mi je pružio priliku!"

Autor:

Sport

05.04.2024

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Prekrasnih pet godina".

IVANIŠEVIĆ OKTKRIO ZBOG ČEGA JE ĐOKOVIĆU ZAHVALAN DO KRAJA ŽIVOTA: "On mi je pružio priliku!"

Foto: Starsport

Goran Ivanišević i Novak Đoković

Ne stišavaju se strasti oko Novaka Đokovića. Nepunih deset dana prošlo je otkako je prekinuo saradnju sa Goranom Ivaniševićem, ali i dalje se spekuliše ko će biti naredni trener najboljeg tenisera sveta. Narednu priliku za podizanje pehara Nole će imati na mastersu u Monte Karlu 14. aprila, za kada je zakazano finale, a danas je dobio i potencijalne rivale koji ga čekaju u Monaku.

I dok sve zanimaju razlozi rastanka Srbina i Hrvata, Goran Ivanišević je dao obiman intervju za "Sport klub" u kom je između ostalog objasnio kako je bilo raditi sa Novakom.

Republika

Foto: Starsport

Novak Đoković i Goran Ivanišević

- Pa bilo je uzbudljivo, velika čast, ponos, odgovornost, turbulentno, ali u smislu ne naše saradnje nego svega što se događalo. Mi smo se zezali u timu da tamo gde ja dođem uvek neka s*anja moraju biti. Nažalost, tako je i krenulo. Od 2019. US Open, rame, pa onda nesrećna korona i sve što se kasnije izdešavalo. Ali, on je institucija - Novak Đoković je najveći teniser svih vremena i jedan od najvećih sportista svih vremena. Ja razumem ljude koji na kraju dana imaju potrebu uvek nešto da napišu, savetuju, komentarišu, uvek si ti tu pod nekim reflektorima. Mislim, ja kao glavni trener sam san glavni krivac - pre je bio Marjan pa smo to zajedno delili, ali je onda otišao on i ja sam ostao na vetrometini. Ali, sve u svemu to je nešto što na čemu sam Novaku zahvalan do kraja života - on mi je pružio tu priliku da ga treniram, ja sam je iskoristio i rezultati su tu ostali, to niko ne može oduzeti niti izbrisati. Sve je tu crno na belo, prekrasnih pet godina - rekao je Ivanišević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading