BURNA KONFERENCIJA SFEROPULOSA: Trener Zvezde se sukobio sa PR-om Mege!

Autor:

Sport

07.05.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grk besan na potparola Mege.

BURNA KONFERENCIJA SFEROPULOSA: Trener Zvezde se sukobio sa PR-om Mege!

Foto: Starsport

Košarkaši Mege dočekali su Crvenu zvezdu u okviru druge utakmice polufinalne serije AdmiralBet ABA lige od 20.00 časova u hali Ranko Žeravica. Crveno-beli dobili su susret rezultatom 94:69 i plasirali se u novo finale regionalnog takmičenja pošto su bili uspešniji od Mege sa 2:0 u seriji.

Trener tima sa Malog Kalemegdana, Janis Sferopulos nije krio zadovoljstvo nakon pobede svog tima nad Megom i plasmana u finale ABA lige. Izrazio je čestitke svojim igračima na izvanrednoj partiji, istakavši da su uspeli da dominiraju nad protivnikom tokom većeg dela utakmice.

- Od druge četvrtine smo počeli da igramo bolje, pratili smo plan na kraju prvog poluvremena smo došli do dvocifrene prednosti, potom smo malo po malo povećavali prednost i tako smo dominirali na utakmici - naveo je Grk.

Sferopulos je izrazio nezadovoljstvo načinom na koji je portparol Mege vodio press konferenciju, prekidajući trenera i ne prenoseći sve što je on želeo da kaže. Ovo je izazvalo tenziju na konferenciji.

- Ne, nisam završio, stao sam da prevedete. Prvo prevedete, prekinete me, sada ja pričam, a vi ne prevodite? Želite da prevedete ili ne? Zašto ste preveli prvi put? - istakao je strateg crveno-belih.

- Nisam želeo da vas prekidam - rekao je PR Mege, a Sferopulos je dodao:

- Ali ste to uradili - rekao je trener Zvezde i nastavio sa izlaganjem:

- Mislim da je način na koji smo igrali meč pokazao koliko smo želeli da pobedimo, imali smo 22 asistencija i 11 izgubljenih lopti, igrali smo dobru odbranu i naterali smo protivnika na 19 grešaka i imali su 14 asistencija. Ovi brojevi pokazuju da Mega posle prve četvrtine nije mogla ničemu da se nada. Čestitam im na svemu što su uradili tokom sezone, napravili su sjajan posao sa svim ovim mladim i talentovanim igračima, odlična je organizacija. Što se nas tiče, imaćemo dan odmora, nakon čega ćemo početi da se spremamo za finale - poručio je Janis Sferopulos i napustio konferenciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading