MILOSTI NIJE BILO: Na parketu su doživeli pravi fijasko, ali tu nije kraj problemima - novi šok za Jokićevu ekipu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.05.2024

08:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni najveći pesimisti se nisu nadali da će se šampion nači u trenutnoj situaciji.

MILOSTI NIJE BILO: Na parketu su doživeli pravi fijasko, ali tu nije kraj problemima - novi šok za Jokićevu ekipu!

Foto: Tanjug/AP

Jokić, Marej i Meloun

Prethodne sezone oduševili su planetu osvajanjem NBA prstena, pošto su u velikom finalu savladali ekipu Majamija rezultatom 4:1 u seriji, a nešto manje od 12 meseci kasnije, Denver se nalazi pred eliminacijom i to u polufinalnoj seriji Zapadne konferencije.

Naime, u prva dva meča koja su odigrana u Koloradu, Nikola Jokić i ekipa su doživeli dva iznenađuzjuća poraza, a posebno sve navijače boli neuspeh u drugom susretu gde su Nagetski pokazali potpunu nemoć, a meč je okončan rezultatom 106:80 u korist Minesote koja je time stigla do prednosti od 2:0 u seriji i imaće priliku da već nakon mečeva koji su na programu 11. i 13. maja u "Target Centru", stignu do velikog konferencijskog finala.

Da se problemi za sastav iz Kolorada ređaju kao na traci, govore i najnovije informacije koje stižu "preko bare".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Našao se u problemu - Džamal MArej

 

Naime, Džamal Marej je ozbiljno udaren po džepu zbog skandala koji je napravio.On je novčano kažnjen sa 100.000 dolara, a u saopštenju izvršnog potpredsednika i šefa košarkaških operacija Džoa Dumarsa stoji:

- Marej je primećen kako baca peškir prema sudiji pre nego što ga je član osoblja Nagetsa brzo odbacio i pre nego što je sudija imao priliku da ga zgazi i potencijalno se oklizne i povredi. Zatim je Marej bacio termofor u pravcu sudije, a saigrač Kentavijus Koldvel-Poup ga je podigao i bacio na stranu. Tokom dva incidenta igra je nastavljena i nije bilo zaustavljanja od strane delilaca pravde.

Košarkaši Denvera nalaze se u izuzetno teškoj situaciji, s obzirom na rezultat u seriji. Kako bi pokušali da stignu do rezultatskog preokreta, neophodno je da u "Target Centtru" zabaleže makar jedan trijumf čime bi seriju vratili u svoju dvoranu i time produžili nadu da se neće već polovinom meseca maja oprostiti od šampionskog zvanja.

Naredni susret na programu je 11. maja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading