BAHATA MILJANA KECMANOVIĆ: Dokazi su mi podmetnuti! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Autor:

Vesti

17.05.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

BAHATA MILJANA KECMANOVIĆ: Dokazi su mi podmetnuti! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Srpski telegraf u izdanju za petak 17. maj donosi pregršt važnih i interesantnih priča.

U današnjem izdanju, između ostalog pročitajte:

TEŠKO DA JE SVE OVO SLUČAJNO! U FICA PUCALI ZBOG PUTINA!

Čekam da se frustracija pripadnika Progresivne stranke (opozicione) koju hrane mediji pretvori u ubistvo nekog političara u vladi, poručio je 10. aprila na Fejsbuku slovački premijer Robert Fico, na kog je pre dva dana pokušao atentat 71-godišnji pesnik iz provincije Juraj Cintula.

 

BRUKA I SRAMOTA! BAHATA KOSTINA MAJKA MILJANA: Dokazi su mi podmetnuti!

Majka monstruma Koste Kecmanovića iznela je sramnu odbranu u sudnici Višeg suda na suđenju za masakr u OŠ "Vladislav Ribnikar". Ne samo što je arogantno odgovarala na pitanja i tvrdila da, kao i njen suprug Vladimir, ne oseća krivicu za nezapamćeni zločin, već je indirektno optužila istrađne organe da su dokazi protiv nje podmetnuti.

 

 

DAJ ŠTA DAŠ! SAVO TRPAO NA LISTU ČITAVE PORODICE!

Pokret Kreni-promeni za samo nekoliko dana od potencijalnog iznenađenja izbora postao najveće razočaranje. Prvo, ispade da Savo Manojlović, čovek koji je doktor pravnih nauka, ne zna uredno da popuni formular za predaju lista. A drugo, prvi na listi za Zemun mu je Milan Ljutovac, čovek koji je politički obrnuo igricu - bio u Dverima, ali na izbore išao i s listom Srbija protiv nasilja i Moramo. 

 

ŠOK-IZJAVA! KARLEUŠA: JOVANA I ŽELJKO SU MI HVALILI VAGINU!

Jelena Karleuša dala je intervju za Prvu TV, na kojoj je pričala o bizarnom trenutku koji se navodno desio na privatnoj večeri s porodicom Joksimović, kada su, kako pevačica tvrdi, Đeljko i Jovana pokušavali da je "uteše", govoreći o lepoti njenog polnog organa, nakon skandala sa njenim eksplicitnim fotografijama koji se desio pre pet godina. 

 

 

VODIČ SRPSKOG TELEGRAFA! KAKO DA VAM ODMOR BUDE 50 ODSTO JEFTINIJI!

Republika

Foto: Republika

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 17. maj 2024.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dr

19.05.2024 10:22

Mozda su joj i sina podmetnuli. I muza. I cerku trovacicu. Sto ne rece za diplomu i mesto na fakultetu da joj je podmetnuto. Studirala je duplo duze i zavrsila sa niskim prosekom. Svekar akademik joj je mimo svih pravila, propisa i zakona obezbedio da radi na fakultetu i da napreduje, iako sa losim prosekom po Zakonu to nije mogla. Pa Miljana reci da su ti diploma i radno mesto podmetnuti!!! Narcisticki poremecaj licnosti, za sve gadosti koje uradi krivi druge. Poremecena zena, a umisljena.