SCENA U ELITI KOJA ĆE VAS OSTAVITI U ŠOKU: Veliki šef doneo specijalnu odluku za PRVI MAJ, ukućani se razbežali na sve strane!

Autor:

Zadruga

01.05.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef je uspeo da iznenadi ukućane, oni maksimalno iskoristili ovaj dan.

SCENA U ELITI KOJA ĆE VAS OSTAVITI U ŠOKU: Veliki šef doneo specijalnu odluku za PRVI MAJ, ukućani se razbežali na sve strane!

Foto: Ilustracija

Mnogi ljudi iskoristili su lepo vreme i slobodan dan da odu van grada i uživaju u proslavi Praznika rada, a Veliki šef je učesnicima Elite priredio nezaboravno iskustvo na velelepnom imanju u Šimanovcima. Juče su se javili dobrovoljci, koji su noć proveli u dvorištu, u šatoru:

- Dobrovoljci će učestovovati u prvomajskom uranku. Oni će spavati u dvorištu u šatoru i biti zaduženi za roštilj i da ispeku prase. Pozdrav Veliki šef - glasilo je jučerašnje pismo.

Danas su se probudili veoma raspoloženi, odlučivši da maksimalno iskoriste ovaj dan i priliku koju im je pružio Veliki šef. Uživali su u lepom vremenu, uz roštilj i muziku, pojedinci su samo poželeli da duže odspavaju, umorni od sinoćne žurke, koja je bila veoma uzbudljiva.

 

Odabrani ukućani u dvorištu već uveliko pripremaju trpezu za celu Belu kuću, tako da su se probudili i pre muzike, ne bi li maksimalno iskoristili ovaj predivan dan.

Ukućani su isplanirali kako će provesti ovaj dan, a među najveselijim učesnicima bili su Aneli Ahmić, Uroš Stanić i Nikola Lakić, koji nisu skidali osmeh sa lica. Sve vreme su đuskali, dok se Sneža Kušadasi popela na garnituru u dvorištu i krenula da lomi kukovima.

Deluje kao da će ovaj dan proteći u najboljem mogućem redu, s obzirom da su ukućani veoma raspoloženi, ali nije isključeno da će u nekom momentu doći i do nekog sukoba, jer je u zababu uključen i alkohol, s kojim neretko takmičari preteraju kad su ovakve prilike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading