HOROSKOP ZA ČETVRTAK 16. MAJ! Škorpije - zastoj u realizaciji posla, Ovnovi - pogrešno protumačena reč može biti okidač za veliku raspravu!

Autor:

Lifestyle

16.05.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezde, ti neumorni svetionici na nebu, danas su ispisale nove priče za naše živote. Osetite puls energije i saznajte šta vam Zvezde poručuju u današnjem horoskopu.

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 16. MAJ! Škorpije - zastoj u realizaciji posla, Ovnovi - pogrešno protumačena reč može biti okidač za veliku raspravu!

Foto: Shutterstock

Ribe, atmosfera na poslu ima dozu finansijskog rizika, posebno ako budete pregovarali oko novog projekta. Vodolije, poteškoće u prilagođavanju novim uslovima na radnom mestu jer vas očekuje potpuno nova ekipa. Obazrivo s nadređenima. Jarci, danas se možete suočiti s posebnim preprekama, a glavni problem može biti krajnji rok za završetak posla. Strelci, posebni izazovi za one koji se bave kreativnim zanimanjem ili prosvetnim radom. Sukob s nadređenima i kompromisna rešenja. Škorpije, zastoj u realizaciji posla posebno ako imate sopstveni biznis. Budite obazrivi što se tiče novih ulaganja. Vage, ako želite da napredujete ili pređete na plaćeniju poziciju, u ovom periodu će vam u tome pomoći uticajna osoba.

Ovnovi, pogrešno protumačena reč partnera može biti okidač velike rasprave. Pokušajte da spustite loptu. Bikovi, odloženo putovanje s partnerom doneće vam dosta razočaranja i nezadovoljstva. Pa ipak, uslediće lep znak pažnje. Blizanci, lako može doći do rasprave, ne dopada vam se kako partner rešava bitna egzistencijalna pitanja. Rakovi, veliki broj planeta  danas vam upućuje izazov u komunikaciji sa svima, a posebno s partnerom. Moguća je svađa. Lavovi, usponi i padovi u odnosu s partnerom obeležavaju dominantnu atmosferu ovog dana. Pokušavate da smirite situaciju.

Što se zdravlja tiče, Blizance će mučiti nervoza, Ovnove aritmija, Vage vrtoglavica...

Vaš kompletan horoskop pročitajte ovde.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading