KO KAŽE DA SU CRNOGORCI LENJI: Marko zasukao rukave za Prvi maj, PREZNOJIO se od posla na livadi! (FOTO)

Autor:

Zadruga

01.05.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar se pohvalio pratiocima na društvenoj mreži Instagram!

KO KAŽE DA SU CRNOGORCI LENJI: Marko zasukao rukave za Prvi maj, PREZNOJIO se od posla na livadi! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Marko Marković

Mnogi ljudi iskoristili su lepo vreme i slobodan dan da odu van grada i uživaju u proslavi Praznika rada, ali ne i bivši zadrugar Marko Marković. Naime, on se na društvenoj mreži Instagram pohvalio da ovaj dan provodi u radnoj atmosferi.

Republika

Foto: Instagram.com

Marko Marković na livadi

Marko se našao na jednoj livadi, gde se usnimio kako kosi travu. Na snimku je napravio i zanimljiv izraz lica, koji je zasmejao njegove pratioce na društvenoj mreži Instagram.

- Prvi maaaj - napisao je Marković i stavio nekoliko emotikona koji plaču od smeha.

Republika

Foto: Instagram.com

Marko kosi travu

Inače, Marković je nedavno za naš portal analizirao odnose u Beloj kući. Anita Stanojlović je Anđelu Rankoviću ljubomorisala na ženu koja radi kao krupije u kazinu, zbog čega su mnogi pomislili da pravi lažnu frku, kako bi ponovo postala jedna od glavnih tema u rijalitiju. Sa ovim se složio i Marko.

- S obzirom na to da sam i pre izjavljivao i rekao za Anitu da je zarad rijalitija i publiciteta spremna na sve, ne bi me začudilo da pravi lažne svađe. Mislim, van svake pameti, kao ljubomoriše na krupijea iz kazina... Ha-ha-ha-ha... Nigde veze, oni će kad izađu opstati sigurno nekih 15-20 minuta - rekao je Marko, pa dodao:

- Mada, vrlo moguće da polazi ona od sebe same i onoga što je uradila, pa se dobiji da se njoj ne vrati. Ali, na sve je spremna, u to sam siguran - bio je oštar Marković.

Marka smo upitali da prokomentariše i novu vezu svoje bivše partnerke Maje Marinković, koja je uplovila u odnos sa Stanislavom Krofakom Panterom.

- Što se Maje i Stanislava tiče, simpatični su. Mislim da se on ozbiljno primio na nju - rekao je tada Marko za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading