ŠOK! Miljana SKINULA voditeljku Pinka - pogledajte kako izgleda u njenoj HALJINI! (FOTO)

Autor:

Zadruga

01.05.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kulićeva imala šokantan zahtev za voditeljku emisije "Amidži šou"!

ŠOK! Miljana SKINULA voditeljku Pinka - pogledajte kako izgleda u njenoj HALJINI! (FOTO)

Foto: youtube.com/AmiG Show

Miljana Kulić

Takmičarka "Elite" Miljana Kulić sinoć je gostovala u emisiji "Amidži šou", gde je publiku Ognjena Amidžića iznenadila transformacijom. Kulićeva je vidno smršala proteklih nekoliko nedelja, a u emisiji je iznenadila i voditeljku Tijanu Stoisavljević.

Naime, Miljani se dopala haljina koju je Tijana nosila, te ju je zamolila da joj je pozajmi za žurku. Kulićeva je uspela da uđe u haljinu, a zatim se tako pojavila i u Beloj kući, gde je mnoge oduševila svojim zategnutim telom. 

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana u haljini Tijane Stoisavljević

Iako joj je bila velika želja da smrša i dovede liniju do savršenstva, Miljana je ipak sinoć Drvetu mudrosti priznala da je nesrećna.

- Hej, Drvo. Dosadno mi je, smorih se živa. Došla sam malo da popričamo i da mi ispuniš jednu želju. Buđoli je rođendan uskoro, pa mi je Buđolina rekla da nisam pozvana. Ne bih ni došla. Najsrećnija bih bila da Željko i on budu zajedno. Mislila sam da Željko dođe drugog maja, pa da vidim kako bi odreagovao. Da vidim da li će Željko da ga prepozna i ako mogu da mu vratim taj osećaj. Ako moji roditelji dozvole, to bi bila moja želja. Da se Željko veseli i da dođe. Naravno, ako moja majka dozvoli, jer nas on svaki dan ponižava zajedno sa onom svom vešticom - rekla je Miljana.

- Šta misliš, kako bi Ivan odreagovao - upitalo je Drvo.

- Ne znam, volela bih da ga vidim. Obećavao je Željku da će ga videti. To je mnogo inteligentno dete. Volela bih da dođe, ako moja majka dozvoli. Imala je osećaj da on nikad neće biti dobar otac. Ne znam, sve mi se nešto skupilo. Ne osećam se dobro, nisam srećna - rekla je Miljana.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana plače u Rajskom vrtu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
vesna

01.05.2024 11:39

Kleptomanka je pocela da skida stvari sa drugih,da prosi od podrske da joj donesu svasta.Voditeljka nje prva koju je skinula,skinula je i svoju frizerku pre nekoliko dana,doduse samo da proba farmerke koje su joj bile male ,inace bi i njih otela. Njeno stanje je sve gore i ne znam dokle ce je jos drzati u rijelitiju. Djedovic je dobio nekoliko kopci na glavi, Matoroj je rasparala obraz mikrofonom i isla je na usivanje (ostao joj veliki oziljak) , Zoli je zveknula stiklu u glavuna spavanju i za koji milimetar promasila da ga ubije……sinoc moljaka drvo za alkohol, pitam se sta jos treba da uradi da bi nadlezni ljudi shvatili da joj tu nije mesto ?!