NEOBIČNA SITUACIJA: Pogledajte šta je jedan Lozničanin ponudio kako bi došao do karte za finale Kupa!

Autor:

Sport

21.05.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Urnebesno.

NEOBIČNA SITUACIJA: Pogledajte šta je jedan Lozničanin ponudio kako bi došao do karte za finale Kupa!

Foto: Starsport

Loznica je danima u fokusu sportske javnosti zbog večerašnjeg finala Kupa Srbije između Crvene zvezde i Vojvodine. Mnogi su se pitali kako doći do ulaznica za ovaj spektakl koji se odvija na novom Lagatoru od 20.15. Interesovanje je veliko, a ulaznice su postale prava retkost koju su uspeli da nabave samo najuporniji navijači.

Na društvenim mrežama osvanula je neobična objava gde je jedan Lozničanin nudi svoje tele u zamenu za kartu za utakmicu.

- Dajem tele u zamenu za kartu utakmice finala Kupa u Loznici. P.S. Tele je šareno - naveo je Lozničanin.

Ova objava izazvala je brojne, uglavnom, šaljive komentare, a neki su čak nudili i trampu za ulaznice. Situacija je postala tema razgovora širom grada, a mnogi su izrazili nezadovoljstvo što nije bilo dovoljno ulaznica za redovnu prodaju.

Po gradu se šuška da tapkaroši nude ulaznice po znatno višim cenama nego što su bile u redovnoj prodaji. Cena ulaznica se, prema nekim tvrdnjama, penje i do deset hiljada dinara. Mnogi su izrazili nezadovoljstvo ovakvom situacijom, ističući da bi voleli da prisustvuju utakmici, ali da nije realno izdvojiti toliki novac za kartu.

Iako su mnogi razočarani zbog nedostatka ulaznica, uteha je što će utakmica imati TV prenos. Međutim, kao što ističu mnogi, ništa ne može zameniti atmosferu i uzbuđenje koje pruža boravak na stadionu tokom ovakvih događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading