TERMINI SE ODAVNO ZNAJU! KLS odredila SATNICU večitih! Evo kada Zvezda i Partizan izlaze na MEGDAN "panterima" i Megi!

Autor:

Sport

21.05.2024

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najtrofejniji srpski klubovi kreću u nove bitke.

TERMINI SE ODAVNO ZNAJU! KLS odredila SATNICU večitih! Evo kada Zvezda i Partizan izlaze na MEGDAN "panterima" i Megi!

Foto: Starsport

Željko Obradović i Janis Sferopulos

Sezona AdmiralBet ABA lige je završena trijumfom Crvene zvezde nad Partizanom u finalnoj seriji (3:0), ali srpski košarkaški klubovi još uvek imaju obaveze pred sobom.

Naime, četiri srpska kluba - Crvena zvezda, FMP Železnik, Partizan i Mega moraju da odigraju još Superligu, a sada je poznato i kada će se igrati polufinalni mečevi, kao i raspored istih.

Aktuelni šampion sa Malog Kalemegdana odmeriće snage sa ekipom FMP Železnika u borbi za plasman u finale Superlige. Prvi polufinalni susret između ova dva tima igra se u petak, 24. maja (20.30), dok je drugi na programu 27. maja od 18 časova. Ukoliko bude potrebe, odlučujući meč će se odigrati tri dana kasnije, s početkom od dva sata kasnije. Važno je napomenuti da će prednost domaćeg terena imati izabranici Janisa Sferopulosa.

Republika

Foto: Starsport

Džoel Bolomboj između Kevina Pantera i Mateuša Ponitke

U drugom polufinalnom okršaju snage će odmeriti Partizan i Mega. Njihov prvi susret zakazan je za petak, 24. maja (18.30), dok je drugi meč na programu 27. maja od 20 časova. Eventualna odlučujuća utakmica biće odigrana 30. maja u 18.00. Četa Željka Obradovića takođe ima prednost domaćeg parketa ako dođe do majstorice.

Crveno-beli su potpuno lako u tri meča finalne serije izašli na kraj sa večitim rivalom iz Humske i regionalni "prsten" vratili na Mali Kalemegdan. Budući da su podigli i Kup Radivoja Koraća u Nišu, ukazuje im se prilika da trofejom u nacionalnom šampionatu upišu het-trik i postanu osvajači svega.

RASPORED MEČEVA:

Petak

Partizan - Mega 18.30

Crvena zvezda - FMP 20.30

Ponedeljak

FMP - Crvena zvezda 18.00

Mega - Partizan 20.00

Četvrtak (ako bude potrebe)

Partizan - Mega 18.00

Crvena zvezda - FMP 20.00

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading