OVU SCENU GLEDATE NA SOPSTVENU ODGOVORNOST! Necenzurisani snimak GOLE učesnice Elite preti da SRUŠI internet!

Autor:

Zadruga

22.05.2024

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica Elite ne bira sredstva da bude u kadru.

OVU SCENU GLEDATE NA SOPSTVENU ODGOVORNOST! Necenzurisani snimak GOLE učesnice Elite preti da SRUŠI internet!

Foto: Ilustracija

Slađa Lazić, sada poznatija kao Slađa Poršelina, na sve načine pokušava da bude u kadru, pa je neretko baš u društvu ključnih rijaliti igrača, a sada je otišla i korak dalje, pa pokazala međunožje, zbog čega je završila na svim društvenim mrežama, a ova scena već je postala viralna i uveliko se komentariše.

Kako je imala gotovo nevidljiv donji veš, slika je morala biti cenzurisana, ali i takva je poprilično eksplicitna, što, po svemu sudeći, Slađu uopšte ne brine.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Slađa Lazić

Podsetimo, otac Maje Marinković, Taki, otkrio je da je Slađa bila u njegovoj kući i da je njihov odnos bio dobar, a na društvenim mrežama je već uveliko krenulo da se komentariše da li je Slađa prešla granicu u odnosu sa Majinim ocem Takijem:

- To je zatvoren prostor, tu nije pala nikakva zla krv, ko je šta na moru uradio, to je njihova stvar. Ta devojka Slađa je bila kod mene kući i stvarno smo imali okej odnos, to što je bila malo arogantnija možda prema taksistima i nekom drugom osoblju to je njena stvar. Samo se ja plašim da to nije zbog kadra kao što Slađa zna da radi, ipak je ona i sama rekla da je veliki fan Maje Marinković i Stanije Dobrojević i kopira ih u šminkanju pa mislim da je možda zbog velike ljubavi prema Maji ponovo počela sa njom da se druži - rekao je Taki za Pink.rs.

- "Ma, što bi se Slađa družila sa Majinim ocem", "Čuj, bila u njegovoj kući, zna li Maja šta su radili", "Možda je bila kod njih, verovatno je i Maja bila tu", "Znači, Slađa se više družila sa Takijem"... - glasili su samo neki od komentara na ovu temu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading