ŠOK! Darko Tanasijević pre ULASKA u Elitu izdao zvanično saopštenje o NOVOJ ULOZI, pa brutalno odgovorio na PROZIVKE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

01.05.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni voditelj "Elite" ponovo napravio haos na društvenim mrežama!

ŠOK! Darko Tanasijević pre ULASKA u Elitu izdao zvanično saopštenje o NOVOJ ULOZI, pa brutalno odgovorio na PROZIVKE! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Darko Tanasijević

Voditelj "Elite" Darko Tanasijević nedavno je napravio pravu pometnju na društvenim mrežama, kad je objavio nekoliko zanimljivih fotografija, na kojima je kosio travu, dok je pozirao bez majice.

- Težak je ovaj život, ali da se živi mora - napisao je Tanasijević u okviru naslova ove objave.

Ova objava izazvala je lavinu komentara, a posebno su se izdvojile reči pevačice Nade Topčagić, koja se našalila sa Darkom.

- NEMA TU KOŠENJA - napisala je Nada Topčagić, pa dodala:

- TO JE SAMO ZA SLIKANJE - dopisala je Topčagićeva.

Republika

Foto: Instagram.com

Nada Topčagić isprozivala Darka

Darka, koji je poznat po svom smislu za humor, ovi komentari su zasmejali do suza, te je odlučio da ih podeli sa svojim pratiocima.

- Raskrinkala me moja Nadica - napisao je Tanasijević, dodao emotikon srca i četiri emotikona koja plaču od smeha.

Darko je sada odlučio da se ponovo našali i uzvrati pevačici. Naime, tokom proslave Prvog maja, Darko je dohvatio kosilicu, a onda se obratio pevačici.

- Srećan vam Prvi maj, Praznik rada, ja ga provodim radno, na Kosmaju sam još sat vremena, pa idem u Elitu... Ali pošto me Nada Topčagić proziva da se samo slikam sa ovim i da ne znam ništa da radim, sada ćete videti Darketanija u novoj ulozi... Gledaj sad ovo... - rekao je Darko nadi, a potom krenuo da kosi.

I ova Darkova objava izazvala je lavinu reakcija, a svi čekaju odgovor Nade Topčagić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading