VELIČINA KAKVA SE RETKO RAĐA: Evo ko je sve čestitao rođendan Novaku!

Autor:

Sport

22.05.2024

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki dan za svetskog broja 1.

VELIČINA KAKVA SE RETKO RAĐA: Evo ko je sve čestitao rođendan Novaku!

Foto: Starsport

Danas slavimo rođendan najvećeg srpskog sportiste, Novaka Đokovića, koji već godinama unazad dominira teniskim terenima širom sveta. Sa 37 godina, Novak je i dalje neprikosnoven i piše istoriju belog sporta.

Novak Đoković je vlasnik rekordnih 24 Grend slem titula, što ga čini jednim od najuspešnijih tenisera svih vremena. Sa 98 titula u karijeri, od kojih je deset puta bio šampion Australijan opena, sedam puta Vimbldona, četiri puta US opena i tri puta Rolan Garosa, Novak je ostvario impresivne rezultate koji ga čine neprikosnovenim u svetu tenisa.

Ogromna je veličina Đoković, a to pokazuju čestitke sa svih strana. Nekadašnji trener prvog reketa sveta, Boris Beker nije zaboravio da je srpskom asu rođendan i čestitao preko društvene mreže X.

 

 

Takođe, čestitkama se pridružila i zvanična stranica US Opena, na kome je Đoković ostavio dubok trag i osvojio ga četiri puta.

 

 

Na svom instragram nalogu je ATP Tour uputio čestike Novaku Đokoviću napisavši da je on naredni Bond.

 

 

I ugledna teniska stranica 'The Tennis Letter je uputila čestitke Noletu uz sliku kada je bio mali, koja je svima poznata.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Milan

22.05.2024 16:01

Da si nam zivvi zdrav ziveo ti svojoj dragoj i decici