INCIDENT U ELITI: Učesnik doživeo nezgodu, STRAVIČAN prizor šokirao ukućane, odmah stigla pomoć!

Autor:

Zadruga

01.05.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić je poželela da se našali sa svojim cimerom, nije ni slutila do čega će doći.

INCIDENT U ELITI: Učesnik doživeo nezgodu, STRAVIČAN prizor šokirao ukućane, odmah stigla pomoć!

Foto: Tanjug/AP Photo/Mark Baker, Wikimedia/Srđan Popović

Mnogi ljudi iskoristili su lepo vreme i slobodan dan da odu van grada i uživaju u proslavi Praznika rada, a Veliki šef je učesnicima Elite priredio nezaboravno iskustvo na velelepnom imanju u Šimanovcima. Juče su se javili dobrovoljci, koji su noć proveli u dvorištu, u šatoru:

- Dobrovoljci će učestovovati u prvomajskom uranku. Oni će spavati u dvorištu u šatoru i biti zaduženi za roštilj i da ispeku prase. Pozdrav Veliki šef - glasilo je jučerašnje pismo.

Danas su se probudili veoma raspoloženi, odlučivši da maksimalno iskoriste ovaj dan i priliku koju im je pružio Veliki šef. Uživali su u lepom vremenu, uz roštilj i muziku, pojedinci su samo poželeli da duže odspavaju, umorni od sinoćne žurke, koja je bila veoma uzbudljiva.

 

Dok je Borislav Terzić Terza pekao prase na ražnju, Aneli Ahmić mu se je prišla u tišini i pomerila stolicu, a on je pao na zemlju i izazvao smehotres. Aneli je poželela da se našali i time dodatno zabavi sve prisutne, što joj je, čini se, pošlo za rukom. Ukućani su popadali od smeha, a Terza je ustao iznenađen i nastavio dalje da se provodi.

Aneli je, inače, bila jedna od najveselijih tokom današnjeg praznika, pa je pokušala da svim ukućanima dodatno ulepša dan, ali pojedinci nisu želeli da ustaju iz kreveta, već se oporavljaju od sinoćne žurke.

Odabrani ukućani u dvorištu već uveliko pripremaju trpezu za celu Belu kuću, tako da su se probudili i pre muzike, ne bi li maksimalno iskoristili ovaj predivan dan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading