OVO GOVORI O VELIČINI RAFAELA NADALA: Pogledajte šmekerski potez Španca (VIDEO)

Autor:

Sport

29.04.2024

20:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podsetio na stare dane.

OVO GOVORI O VELIČINI RAFAELA NADALA: Pogledajte šmekerski potez Španca (VIDEO)

Foto: youtube/screenshot

Rafael Nadal je pokazao svoju neverovatnu borbu i izdržljivost u trećem kolu Mastersa u Madridu, gde je ostvario pobedu protiv Pedra Kaćina iz Argentine rezultatom 6:1, 6:7, 6:3. Ovaj meč je još jednom potvrdio Nadalovu reputaciju izuzetnog borca koji se nikada ne predaje, čak i kada se suoči sa izazovnim situacijama na terenu.

Nakon meča, dogodila se zanimljiva situacija na mreži kada je Kaćin zamolio Nadala da mu pokloni suvenir. Kaćin, takođe šljakaš kao i Nadal, izrazio je svoje divljenje prema španskom teniseru i zamolio ga za uspomenu iz njihovog duela. a.

- Rafa, ti i mi ispunio san. Hvala ti. Ne znam da li protokol to dozvoljava, ali da li bi mogao da mi daš dres ili bilo šta tvoje da zadržim? - pitao je Kaćin.

Nadal je sa velikom ljubaznošću odgovorio na ovaj zahtev i poklonio rivalu jednu od majica koje nosi tokom mečeva.

- Naravno - rekao je Nadal.

Ova gest velikodušnosti pokazuje ne samo Nadalovu sportsku eleganciju, već i njegovu sposobnost da pruži podršku i ohrabrenje protivnicima, čak i u trenucima takmičarske borbe. Nadalova pobeda nad Kaćinom znači da će se sada suočiti sa Jiržijem Lehečkom u osmini finala. Ovaj duel će sigurno privući pažnju ljubitelja tenisa širom sveta, jer će gledaoci imati priliku da vide Nadala u još jednom uzbudljivom meču na šljaci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading