DUŠANE, MAJSTORE! Vlahović otresao čuvara i doneo Juventusu trofej (VIDEO)

Autor:

Sport

15.05.2024

21:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin zablistao u finalu Kupa protiv Atalante (1:0).

DUŠANE, MAJSTORE! Vlahović otresao čuvara i doneo Juventusu trofej (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

U toku utakmice Kupa Italije između Juventusa i Atalante na stadionu "Olimpiko" u Rimu, srpski napadač Dušan Vlahović je sjajnim pogotkom doneo prednost svojoj ekipi već u četvrtom minutu utakmice. Ispostaviće se, bio je to krajnji rezultat dovoljan da Juve osvoji pehar. Vlahović je iskoristio dodavanje u prazan prostor Andree Kambijasa, izdržao kontakt sa protivničkim defanzivcem i preciznim udarcem smestio loptu u mrežu za 1:0 u korist "stare dame" iz Torina.

Nakon Vlahovićevog sjajnog pogotka, navijači su na društvenim mrežama iskazali oduševljenje njegovom izvedbom, ističući da je srpski napadač pokazao izuzetan kvalitet i zaslužio svaku pohvalu. Njegov gol je definitivno podigao atmosferu među navijačima Juventusa, koji su ponosni na uspeh i doprinos našeg reprezentativca.

 


Vlahović je još jednom potvrdio svoj napadački talenat i sposobnost da se izbori sa protivničkom odbranom, što ga čini jednim od najboljih napadača današnjice. Sa impresivnim golgeterskim sposobnostima i izuzetnom fizičkom snagom, Vlahović je već stekao zapaženu reputaciju u italijanskom fudbalu. Njegov brz napredak i konstantno poboljšanje igre privlače pažnju kako navijača, tako i fudbalskih stručnjaka širom Evrope.
Ovaj rani gol u važnoj utakmici poput najmasovnijeg takmičenja samo potvrđuje da je Dušan Vlahović spreman da preuzme odgovornost i ostvari značajan uticaj na rezultate svog tima. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading