NOVO PRIZNANJE ZA VLAHOVIĆA! Navijači Juventusa izabrali NAJBOLJEG!

Autor: M. M.

Sport

11.05.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin je dao 16 golova ove sezone.

NOVO PRIZNANJE ZA VLAHOVIĆA! Navijači Juventusa izabrali NAJBOLJEG!

Foto: printscreen/reuters

U očajnoj sezoni Juventusa, obeleženoj bez ijednog osvojenog trofeja, srpski reprezentativac Dušan Vlahović ističe se kao svetla tačka! Navijači "stare dame" prepoznali su njegovu vrednost proglasivši ga za najboljeg igrača kluba u aprilu. Bilo je četvrto ovosezonsko priznanje za Srbina tog tipa. Tokom aprila, Vlahović je postigao jedan gol na četiri utakmice, dok je Juventus zabeležio tri remija i jednu pobedu. Generalno, Vlahović je najbolji strelac italijanskog giganta ove sezone, sa 16 datih golova na 30 utakmica u Seriji A.

Ovaj sjajni fudbaler je uspeo da osvoji naklonost navijača Juventusa, što je retkost za igrača koji je relativno kratko vreme proveo u klubu. Njegova sposobnost da postiže golove i doprinosi timu su mu doneli veliku podršku i priznanje od strane vernih navijača.

Reprezentativac Srbije je pokazao izuzetne golgeterske sposobnosti, ističući se kao ključni igrač torinskog velikana. Sa 16 postignutih golova u Seriji A Vlahović je zauzeo centralno mesto u napadu ekipe, pružajući konstantnu pretnju protivničkim odbranama.

Iako rezultati Juventusa ove sezone nisu bili impresivni, Vlahovićev doprinos nije mogao proći neprimećen. Njegovi golovi su često bili presudni za ishod utakmica, a njegova uloga u timu se pokazala kao liderska u nekim važnim trenucima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading