STAMENIĆ BLISTA NAKON DERBIJA: Bili smo bolji i zasluženo pobedili! Čast je biti deo Zvezde!

Autor: M. M.

Sport

21.04.2024

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli u trileru bolji od Partizana (3:2).

STAMENIĆ BLISTA NAKON DERBIJA: Bili smo bolji i zasluženo pobedili! Čast je biti deo Zvezde!

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su večitog rivala Partizan - 3:2 u meču prvog kola plej ofa u Superligi Srbije, a zadovoljstvo nakon meča nije krio vezni fudbaler crveno-belih Marko Stamenić.

Reprezentativac Novog Zelanda poreklom iz Srbije naročito je apostrofirao podršku navijača i dodao da veliki trijumf ne bi smeo da dovede do opuštanja.

- Odlična i veoma uzbudljiva utakmica. Mislim da smo bili bolji rival i zasluženo pobedili. Derbiji su nešto posebno, tek sada kada sam na terenu shvatam kolika je njihova važnost i kakav je to naboj. Teško da postoji utakmica koja sa sobom nosi više stresa od nje, i onog pozitivnog i negativnog. Osećamo se odlično nakon veoma važne pobede kojom smo na pravi način započeli plej-of. Ne opuštamo se i svesni smo da je još 18 bodova u igri, ali smo svakako za tri koraka bliži cilju, a to je titula. Slavlje je iza nas, vreme je da u ponedeljak i utorak na treningu budemo još bolji, te da utakmicu u sredu dočekamo na pravi način - počeo je Stamenić.

Već u sredu je na progrmau novi derbi, u polufinalu Kupa Srbije.
 
- Meni je ovo neverovatno i neopisivo. Oduševljen sam kakvu podršku imamo, ne samo na derbiju, nego na svim utakmicama. Čast mi je što sam deo svega ovog, ali sada kada je finiš sezone, želimo da navijačima sve to vratimo na najlepši mogući način. Nadam se da ćemo se svi zajedno radovati u maju. Verujem da to možemo - podvukao je vezni fudbaler rođen 2002. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading