GDE JE SAD MOJ BEOGRAD?! Prozivka za prestoničke "delije"! MOĆNA PORUKA navijača Zvezde pred Vršac

Autor: V. Z.

Sport

09.04.2024

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Apel saborcima uoči Kupa.

GDE JE SAD MOJ BEOGRAD?! Prozivka za prestoničke "delije"! MOĆNA PORUKA navijača Zvezde pred Vršac

Foto: Starsport

Delije

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu od 19 časova na svom stadionu dočekaće drugoligaša Vršac u četvrtfinalu Kupa Srbije, a najvatreniji navijači - "delije", na sve načine pokušavaju da probude svest kod saboraca i animiraju zvezdašku javnost kako bi u što većem broju bili vetar u leđa izabranicima Vladana Milojevića.

Pomalo kritički, ali i emotivno, u novom video-klipu koji je osvanuo na jednoj navijačkoj Jutjub stranici, upućen je poziv za pomenuti meč. Naime, uz poznatu muzičku numeru "Gde je sad moj Beograd", pred sami kraj klipa ostavljena je jasna poruka:

"Bela je boja grada iz vremena prošlih, davnih, a crvena boja krvi njegovih čuvara slavnih. Beograde, budi se"!

Zvezda, lider Superlige Srbije, pokušaće da četvrti put u nizu osvoji trofej u najmasovnijem takmičenju. U tekućem ciklusu pred crveno-belima su padali Trajal u Kruševcu rezultatom 6:0, a zatim i niški Radnički sa 5:0 na Marakani. S druge strane, klub iz Banata je 11. tim Prve lige Srbije nakon 29 odigranih kola sa devet pobeda, devet remija i 11 poraza, dok je prethodno u Kupu eliminisao lučanku Mladost (3:1) i kruševački Napredak (1:0).

Karte za ovaj meč dostupne za kupovinu onlajn, dok će svi zainteresovani od utorka moći da ih kupe i na blagajnama Marakane. Ulaznice će se prodavati na šalterima u utorak (9. april) od 10 do 18 sati, kao i u sredu (10. april) na dan utakmice od 12 do 19 časova. Karta za sever je 400 dinara, istok 500, zapad 700, a tribina "Siniša Mihajlović" 1.400 dinara. Svi dečaci i devojčice uzrasta do 14 godina, uz pratnju jedne odrasle osobe koja poseduje kartu za utakmicu, imaće priliku da besplatno gledaju utakmicu.

OSTALI PAROVI ČETVRTFINALA KUPA

Sreda:

Čukarički - Vojvodina 17.00
Partizan - Voždovac 15.00

Četvrtak:

Radnički 1923 - Novi Pazar 16.00

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading