PROSINEČKI NIKAD ISKRENIJI O ŠUKERU: Evo šta je poručio legendarni Žuti!

Autor:

Sport

29.04.2024

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Nismo se previše družili dok smo bili igrači, i sada se ne družimo mnogo, ali kada se sretnemo, pozdravimo se'' - naveo je Prosinečki.

PROSINEČKI NIKAD ISKRENIJI O ŠUKERU: Evo šta je poručio legendarni Žuti!

Foto: ATA Images

U drugoj epizodi emisije O svemu i ni o čemu s Krešom i Krunom na Sport Klubu, gost časti je bio legendarni Robert Prosinečki. Domaćini Krešimir Karačić i Krunoslav Simon su s njim razgovarali o brojnim temama, uključujući i njegov odnos s Davorom Šukerom. Prosinečki je iskreno odgovorio na glasine o Šukeru, odbacujući ideju da je škrt, ističući njihov prijateljski odnos.

-Dobro se slažem s Davorom, nemam nikakav problem s njim. Nismo se previše družili dok smo bili igrači, i sada se ne družimo mnogo, ali kada se sretnemo, pozdravimo se i popijemo kafu ako je potrebno. Znate, kada dostignete određeni položaj, posebno kada ste predsednik udruženja, kritike dolaze. Davor zapravo je dobar čovek - jasan je Robert i dodao:

- Priča se da Robert pije, a Robert ne pije. Priča se da je Zvone homoseksualac, a ja znam da nije. Pričaju da je Davor škrt i da ne da ništa, priča se... Ljudi vole priču. - naveo je legendarni fudbaler Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading