KARLEUŠA ŠOKIRALA PRIČOM O SVOM POLNOM ORGANU! U sve umešala Jovanu i Željka Joksimovića! Usijale se društvene mreže! (VIDEO)

Autor:

Zabava

16.05.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana kaže da je i ona sama rekla da je bila lepa!

KARLEUŠA ŠOKIRALA PRIČOM O SVOM POLNOM ORGANU! U sve umešala Jovanu i Željka Joksimovića! Usijale se društvene mreže! (VIDEO)

Foto: ST/Tamara Pavišić, Tanjug/Jadranka Ilić, ATA Images

Jelena Karleuša nedavno je gostovala na Prva TV , na kojoj je pričala o bizarnom trenutku koji se navodno desio na privatnoj večeri sa porodicom Joksimović, kada su, kako pevačica tvrdi, Željko i Jovana pričali o tome koliko joj je lep polni organ, te se potegla tema o Jeleninom međunožju. 

- Odem na večeru kod Željka i Jovane Joksimović. Oni vole da pričaju, ja sam krenula da pričam šta mi je bilo teško, o situaciji sa slikama. Oni su meni dali jedan divan kompliment. Valjda me uteše, nisu znali šta da mi kažu – rekli su, ona je toliko lepa. Ona je ono što je bilo na naslovnim stranama, znate šta. Ajde da je neka ružna, nego je toliko lepa. Kaže Željko, meni svi prijatelji kažu – što je lepa. Jovana kaže da je i ona rekla da je bila lepa. Ima i neke lepe stvari, ako ništa barem im je moja intima bila lepa - objasnila je Jelena, a hit snimak je počeo da kružim društvenim mrežama. 

Karleuša je, inače, prijateljica sa Jovanom Joksimović i Željkom Joksimovićem. Trenutak o kojem govori, kada su nejne fotografije bile na naslovnim stranam srpskim medija, dogodio se 2019. godine.

Foto: Republika

Jelena Karleuša

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Gry

16.05.2024 13:38

Svi smo videli tvoj polni organ. Ali ne čini li ti se da je malo povelik, tipa kao Grand kanjon.

Odgovori 12 0
Godža

17.05.2024 11:22

Ni brige ,ni pameti. Da je pametna stidela bi se a ona ... pnosi se. Žalosno a istinito. Gospode što joj uze pamet da pravi budalu od sebe ceo život. Tužno je kad vidiš takvu osobu kako ide u sve veće i veće gluposti a nema pojma šta čini i da pravi sve veću budalu od sebe a ne može niko da je zaustavi nego je još bodre i hrabre da se još više sroza i bruka i sebe i decu. Novinarima je poslastica jer su slični što se morala tiče ako ne grešim ( čast školovanim izuzetcima ) koji su u manjini. A i Joksimovići.... Usr..a si se ali evo svi kažu a i mi mislimo da je baš lepo ispalo a čak nekako lepo i smrdi što je baš predivno i pohvalno..... Idiotizam čist.