DELIJE ZAPALILE DRUŠTVENE MREŽE: Navijači proslavljaju veliki trijumf, ali i upozoravaju: "Pet u nizu je nebitno, ako se ne ostvari još jedna pobedaf"!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.05.2024

06:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Titula je na korak od povratka na mali Kalemegdan.

DELIJE ZAPALILE DRUŠTVENE MREŽE: Navijači proslavljaju veliki trijumf, ali i upozoravaju: "Pet u nizu je nebitno, ako se ne ostvari još jedna pobedaf"!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana odigrali su i drugi meč finalne serije AdmiralBet ABA lige u dvorani "Aleksandar Nikolić", a crveno-beli pred "selidbu" u Beogradsku Arenu gde će se naredni meč, ili dva odigrati pred navijačima Partizana, imaju ubedljivu prednost od 2:0 u pobedama.

Tim sa Malog Kalemegdana je odneo pobedu na crno-belima rezultatom 80:73, a meč je obeležio Nemanja Nedović koji je bio najefikasniji sa 21 postignutim poenom, a na to je nadovezao i dva skoka. U redovima crveno-belih istakli su se još i Džoel Bolomboj sa deset poena jednim skokom i tri asistencije, kao i Branko Lazić koji je imao identični košgeterski učinak, uz tri skoka.

Prema očekivanju, simpatizeri crno-belih su nakon meča bili razočarani učinkom svojih ljubimaca, dok sa druge strane navijači Crvene zvezde imaju razloga za veliko slavlje.

Miloš Teodosić je istaknut kao ključni igrač koji je zaslužan za pobede Crvene zvezde. Navijači su oduševljeni njegovim doprinosom na terenu, nazivajući ga "Akademik, profesor, doktor košarkaških nauka". Njegove izuzetne asistencije za Bolomboja su bile ključne za rešenje utakmice.

 

 

I pored sjajnog košgeterskog učinka Nemanje Nedovića, navijači nisu stoprocentno zadovoljni njegovim učinkom. Iskusni košarkaš je odigrao poluvreme za pamćenje, da bi u tom domenu zakazao u nastavku meča.

 

 

Prednost u seriji jeste velika, a u prilog crveno-belima ide i podatak da su zabeležili peti trijumf u nizu nad Večitim rivalom, ali pojedinci kojima su crveno-bele boje na srcu, ipak upozoravaju.

 

 

Naredni meč finalne serije ABA lige na programu je u nedelju 19. maja sa početkom od 20.30 časova. Ukoliko crno-beli ostvare trijumf, četvrta utakmica u finalnoj seriji odigraće se takođe u Beogradskoj Areni u utorak 21. maja, a eventualna peta utakmica na programu je u dvorani "Aleksandar Nikolić" u subotu 25. maja kada će regionalna košarka najkasnije dobiti svog šampiona za sezonu 2023/24.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading