MEDVEDEV SE PLASIRAO U OSMINU FINALU MADRIDA: Meć obeležila nova drama Rusa i sudije! (VIDEO)

Autor:

Sport

29.04.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Medvedevu je ovo postala praksa.

MEDVEDEV SE PLASIRAO U OSMINU FINALU MADRIDA: Meć obeležila nova drama Rusa i sudije! (VIDEO)

Foto: X/Screenshot

Danil Medvedev

Ruski teniser Danil Medvedev uspešno se plasirao u osminu finala na Mastersu u Madridu, ostvarivši pobedu posle tri seta nad Sebastijanom Kodrom. Nakon skoro dva i po sata igre, Medvedev je trijumfovao rezultatom 5:7, 7:6 (4), 6:3, ostvarivši preokret koji je iznenadio mnoge.

Uobičajeno za Medvedeva, ni ovaj meč nije mogao proći bez nove interakcije sa sudijom. Ovoga puta, Rusu je zasmetalo to što krov na terenu nije bio zatvoren, uprkos tome što je kiša počela da pada. Ova neobična situacija dodatno je začinila meč, ostavljajući utisak na publiku i ostale učesnike.

Ne donosim odluka ja, već oni - rekao je sudija, a potom je usledio odgovor ruskog tenisera.

Ko su oni? Iluminati? - upitao je Medvedev.

 

 

Pobeda nad Sebastijanom Kodrom istakla je Medvedevovu izdržljivost i upornost na terenu. Igrač koji je poznat po svojoj nepredvidljivosti i nekonvencionalnom pristupu tenisu, uspeo je da se izbori sa izazovima koje je Amerikanac postavio tokom meča.

Ovaj trijumf otvara nova vrata za Medvedeva na Mastersu u Madridu i potvrđuje njegovu sposobnost da se izbori sa različitim teniskim stilovima i situacijama na terenu. Sa svakom pobedom, Medvedev sve više pokazuje svoj talenat i potencijal za osvajanje turnira.

Rus nastavlja da intrigira tenisku javnost svojim nastupima i nekonvencionalnim pristupom igri. Njegova pobeda nad Kodrom otvara nova pitanja o tome šta je sledeće za ovog talentovanog tenisera i kako će se nositi sa izazovima koji ga tek očekuju na turniru. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading