NE MOŽE BEZ FRKE: Medvedev ponovo ušao u klinč sa sudijom - potpuni haos na madridskom Mastersu! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.04.2024

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Skandal majstor".

NE MOŽE BEZ FRKE: Medvedev ponovo ušao u klinč sa sudijom - potpuni haos na madridskom Mastersu! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Ovogodišnji Maters u Madridu je stigao do svoje treće runde i uveliko traju borbe za plasman u osminu finala.

U jednom od potencijalno zanimljivijih duela sastaj use Rus Danil Medvedev i predstavnik Sjedinjenih Američkih Država Sebastijan Korda, a očekivanja su se obistinila već tokom prvog seta i prema očekivanju ruski teniser je bio glavni akter.

Ruski teniser Danil Medvedev je ponovo izazvao pažnju javnosti svojim izlivom besa na turniru u Madridu. Poznato je da Medvedev nije ljubitelj šljake, a ovo je već drugi put u kratkom vremenskom periodu da je iskazao svoju frustraciju na terenu.

Nakon što je izgubio prvi set od Sebastijana Korde, Medvedev je ušao u žustru raspravu sa sudijom u stolici. Sunce i toplo vreme stvarali su dodatne probleme ruskom teniseru, te je tražio od sudije da zatvori krov na glavnom terenu i stvori hladovinu. Međutim, sudija je pokušao da mu objasni da to nije u njegovoj moći, što je rezultiralo daljom raspravom.

 

 

Medvedevova borba sa šljakom nije novost, a ovaj incident samo je podsetio javnost na njegovu netrpeljivost prema ovoj podlozi. Pomenimo i da se slična situacija dogodila i na nedavnom turniru u Monte Karlu, kada je Medvedev pokazao još žešću reakciju na terenu.

Ovi događaji samo dodatno naglašavaju Medvedevovu borbu sa šljakom i njegovu frustraciju tokom mečeva na ovoj podlozi. Ostaje da se vidi kako će se Medvedev nositi sa ovim izazovom u budućnosti.

Da podsetimo, Medvedev je nakn što je bio slobodan na startu turnira, u drugom kolu eliminisao Italijana Matea Arnaldija nakon tri seta 2:6, 6:4, 6:4, dok je Korda bez većih problema savladao Australijanca Maksa Parsela 2:0 (6:3, 6:3).

Pobednk duela između Medvedeva i Korde u osmini finala sastaje se sa Kazahstancem Aleksanderom Bublikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading