NEMA SEKSA, NEMA NI DUVANJA: Majk Tajson se odlučio da apstinira, otkrio i do kog datuma

Autor:

Sport

29.04.2024

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tako je već šest nedelja. Radiš ono što mrziš da radiš, ali radiš to kao da voliš, objasnio je slavni bokser svoju odluku.

NEMA SEKSA, NEMA NI DUVANJA: Majk Tajson se odlučio da apstinira, otkrio i do kog datuma

Foto: Tanjug

Legendarni bokserski teškaš Majk Tajson (57) uveo je strogu tromesečnu zabranu za seks i marihuanu pred svoj dugo očekivani eguibicioni meč protiv jutjubera Džejk Pola ovog leta. Okršaj će biti uživo emitovan na Netflixu 20. jula, uz uživo publiku od 80.000 ljudi. Otkako je borba najavljena, Tajson se zaista uzdržava od seksa i marihuane, a to je i sada naglasio.

- Sada živim disciplinovan život, pa ću se boriti disciplinovano. Nisam pušio travu niti imao seks verovatno već šest nedelja. To je samodisciplina, radiš ono što mrziš da radiš, ali radiš to kao da voliš. Mrzim što ne mogu da duvam travu, ali radim to kao da volim što ne pušim. Mrzim što ne mogu da spavam sa svojom ženom, ali radim to kao da volim, jer želim to da radim - rekao je Tajson za Forbs.

 

 


Tajsonova odluka da se uzdrži od marihuane i seksa u pripremi za borbu pokazuje novi nivo discipline i posvećenosti svom poslu. Volja da se odrekne ovih uživanja, kojima se otvoreno prepuštao u prošlosti, pokazuje njegovu odlučnost da maksimizira svoje performanse i agresiju u ringu. Naime, u prošlosti je Tajson otvoreno govorio o svojoj ljubavi prema marihuani, čak priznajući da je bio u narkotičkom stanju tokom svog meča 2.000. godine protiv Endrua Golote. Ovaj nekonvencionalni pristup njegovim borbama sada je ustupio mesto fokusiranijem i disciplinovanijem stavu dok se priprema za svoj nadolazeći izložbeni meč.

 

 

Foto: Tanjug/AP, Instagram/jakepaul

Pol i Tajson


Sa svojim disciplinovanim pristupom i posvećenošću sportu, Tajsonov budući meč protiv Džejk Pola sigurno će biti spektakl, privlačeći pažnju fanova i kritičara podjednako. Dok se priprema za borbu, Tajsonova posvećenost samodisciplini i žrtvi dodaje intrigantnu dimenziju priči koja okružuje ovaj događaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading