TAJSON I DRUGI MUŠKARAC SE POSKIDALI, PA SE POTUKLI NA ULICI: Sevale pesnice na sve strane

Autor:

Sport

20.04.2024

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se desilo u njegovom rodnom kraju.

TAJSON I DRUGI MUŠKARAC SE POSKIDALI, PA SE POTUKLI NA ULICI: Sevale pesnice na sve strane

Foto: instagram.com/miketyson

Legendarni bokser Majk Tajson, koji se sprema za svoju visoko očekivanu borbu protiv  Jutjub zvezde Džejka Pola, posetio je svoj stari kraj u Bruklinu i POTUKAO SE! Naime, on se tamo sreo sa bivšim bokserom Šenonom Brigsom, a nakon šetnje po dobro poznatim mestima nisu odoleli prilici da se malo našale i potuku u svom starom kraju.

Tenzije su se šaljivo zaoštrile, što je dovelo do toga da je Tajson skinuo majicu i podigao pesnice. Brigs, koji je nekada držao WBO titulu u teškoj kategoriji, takođe je skinuo majicu, a njih dvojica su se kratko potukli bez ozbiljnijih udaraca, mada pesnice jesu sevale na sve strane. Nakon toga su se zajedno nasmejali i završili "sukob" u prijateljskom tonu. Snimak ovog incidenta podelio je Tajson na svom Instagram profilu uz komentar "Najbolji momci iz Braunsvila uvek spremni za tuču. Volim ovog lika."

Nakon što je Tajson podelio snimak "incidenta" na društvenim mrežama, njegov protivnik Džejk Pol je prokomentarisao "Lepi mišići". Svetski poznati bokser Rajan Garsija je dodao "Eto i mene sledeći put". Ovaj događaj izazvao je veliku pažnju među ljubiteljima boksa, a mnogi su uvereni da će Tajson pobediti Pola u njihovom nadolazećem susretu na Netflixu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mike Tyson (@miketyson)

 

Podsetimo, Majk Tajson je najmlađi teškaški prvak sveta u svojoj 20. godini, a vratio se u Braunsvil, kvart u kojem je proveo detinjstvo i koji je imao veliki uticaj na njegov život. Tajson je odrastao u siromaštvu i suočavao se sa reputacijom opasnog kraja, zbog čega se često osećao uplašeno napuštajući kuću. Poseta ovom kraju bila je deo Tajsonove pripreme za borbu protiv Pola.

Foto: Tanjug/AP, Instagram/jakepaul

Pol i Tajson

Što se njihove borbe tiče, ona je izazvala veliku pažnju javnosti, posebno zbog činjenice da je između ova dva borca ogromna razlika u godinama. Tajson, čiji je poslednji zvanični meč bio 2005. godine, suočiće se sa Polom, koji je postao bokser tek 2020. godine. Ipak, fanovi boksa su uvereni da će iskusni Tajson izaći kao pobednik iz ovog okršaja, posebno nakon što su se pojavili snimci njihovih treninga koji jasno pokazuju razlike u njihovim pripremama.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading