NOVI DETALJI MLADENOVIĆKINOG UDESA: Pevačica napravila PREKRŠAJ, čeka je OVA KAZNA?!

Autor:

Zabava

03.05.2024

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavile se nove informacije o saobraćajnoj nezgodi pevačice Aleksandre Mladenović!

NOVI DETALJI MLADENOVIĆKINOG UDESA: Pevačica napravila PREKRŠAJ, čeka je OVA KAZNA?!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Privatna arhiva

Popularna pevačica Aleksandra Mladenović sinoć je imala saobraćajnu nezgodu u Beogradu na vodi, nakon čega je završila u Urgentnom centru, gde su joj lekari konstatovali lakše telesne povrede. Pevačica se oglasila za naš portal, te otkrila da se od šoka ničega ne seća.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Automobil Aleksandra Mladenović

- Sama sam bila u automobilu, sve se dogodilo u blizini moje zgrade. Od šoka se ne sećam ničega. Nakon sudara su me kolima hitne pomoći prevezli u Urgentni centar gde su mi ustanovljene povrede noge. Sada sam kod kuće i dobro sam, telefon mi neprestano zvoni i svi su zabrinuti. Ali ono što je najvažnije je i hvala Bogu da je tako, je da smo svi živi - izjavila je Mladenovićeva za Republiku.

Republika

Foto: e-stock

Aleksandra Mladenović

Kako prenosi "Kurir", pevačica je prošla kroz crveno svetlo nakon čega je doživela saobraćajnu nesreću kada se sudarila sa autobusom. Tom prilikom, njena strana vozila je uništena, a ona je zadobila povredu leve noge. Pevačica se oporavlja kod svoje kuće nakon što su je lekari detaljno pregledali. Ona se i dalje nalazi u stanju šoka.

ŠTA KAŽE ZAKON?

Zakon o bezbednosti saobraćaja (ZBS) je u ovom segmentu pooštren od februara prošle godine. Polazak na crveno smatra se jednim od najtežih prekršaja u saobraćaju, s obzirom na to da je uzrok brojnih saobraćajnih nezgoda i spada, kako je definisano ZBS, "u grubu nepažnju u vožnji".Crveno svetlo na semaforu znači strogu zabranu prolaza, a nepoštovanjem ove zabrane vozač može ugroziti i sebe i sve ostale učesnike u saobraćaju.

Za prolazak kroz crveno koji reguliše član 142 Zakona o bezbednosti saobraćaja predviđena je novčana kazna od 20.000 do 40.000 dinara ili kazna zatvora u trajanju do 30 dana. Takođe 6 kaznenih poena i mera zabrane upravljanja vozilom u trajanju od najmanje tri meseca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading