ALEKSANDRA MLADENOVIĆ ZAVRŠILA U POLICIJI NAKON UDESA: Procurili svi detalji, ovo je morala da objasni!

Autor:

Zabava

03.05.2024

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Mladenović sinoć je imala saobraćajku u Beogradu na vodi, a evo šta ju je kasnije čekalo.

ALEKSANDRA MLADENOVIĆ ZAVRŠILA U POLICIJI NAKON UDESA: Procurili svi detalji, ovo je morala da objasni!

Foto: ATAImages,Shutterstock

Noćas se dogodio nezgodan incident u kojem je učestvovala poznata pevačica Aleksandra Mladenović. Saobraćajna nezgoda desila se na Beogradu na vodi, kada je u njeno vozilo udario autobus Gradskog saobraćajnog preduzeća. Prevezena je u Urgentni centar gde su lekari ustanovili da je zadobila lakše povrede.

Nakon što su je prevezli u Urgentni centar, lekari su konstatovali da se radi o lakšim povredama, te su joj preporučili mirovanje. Nakon posete lekaru, Aleksandra je morala dati izjavu o nesreći u policijskoj stanici. Trenutno odmara, a njeno zdravstveno stanje će se pratiti u narednom periodu.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Aleksandra Mladenović

 

- Kada su Aleksandru odveli u Urgentni centar ustanovljeno je da se samo ugruvala. Lekari su joj posavetovali da miruje, a nakon posete lekaru, Aleksandra je morala u policijsku stanicu kako bi dala izjavu o ovoj saobraćajnoj nezgodi. Sada odmara, pa ćemo videti kasnije šta će biti - kazala  je osoba bliska pevačici.

Inače, Aleksandra mnogo vremena provodi u automobilu s obzirom na to da mnogo radi i putuje, a često je i u avionu o čemu je nedavno govorila:

- Juče sam na nastup putovala 12 sati i isto toliko se vraćala. Menjala sam dva aviona. Mislim da sam zaslužila koliko sam se mučila i koliko se mučim i radim da sebi priuštim jedan stan. Do ovakvog stana se dolazi velikim radom i ulaganjem. Kao šta kaže Ana Bekuta u pesmi : "Sve sam stekla sama, na to se ponosim" - kazala je nedavno pevačica za Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading