VELJKO DONEO KLJUČNU ODLUKU: Nakon osvajanja BRONZANE medalje iznenadio sve!

Autor:

Zabava

29.04.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi bokser odlučio da pokloni novac od nagrade u humanitarne svrhe!

VELJKO DONEO KLJUČNU ODLUKU: Nakon osvajanja BRONZANE medalje iznenadio sve!

Foto: F.S./ATAImages

Bokser Veljko Ražnatović, sin pevačice Svetlane Cece Ražnatović, osvojio je na Evropskom prvenstvu u boksu bronzanu medalju. Uz treću nagradu, Veljko je dobio i ček od 5.000 dolara, koji je odlučio da ne zadrži. Kako je napisao na društvenim mrežama, novac će otići u ruku deteta kome je to potrebnije.

- 5.000 ide nekom detetu kome treba više nego meni. Živela Srbija - napisao je Ražnatović.

Republika

Foto: F.S./ATAImages

Veljko Ražnatović

Veljko se borio u kategoriji do 86 kilograma, a za rivala je imao aktuelnog svetskog šampiona, koji je odneo pobedu, a Ražnatović je ostao sa bronzom.

Inače, Ceca je pratila jedan od Veljkovih mečeva, nakon čega je završila u suzama.

- Meni još uvek idu suze, preemotivna sam, znam šta mu ovo znači. Dobio je šansu da preko svoje države dobije večerašnji meč. On je maštao o ovome. Ovo je za mene stresno, navikli smo da boksuje, ali uvek navijamo da pobedi. Dobija na samopouzdanju - rekla je Ceca za "Blic" nakon meča i dodala:

- I meni se ostvario san - rekla je pevačica.

Republika

Foto: F.S./ATAImages

Veljko i Ceca nakon jedne od njegovih pobeda

Veljko je nedavno pričao o svojoj karijeri i tome kako na njega utiče to što mu je majka poznata.

- Nadam se da će kroz ovu ekspanziju boksa koja se događa ovih poslednjih godina malo i država više da pomogne u tom profi boksu. Pomaže samo u amaterskom. Mi prosto nemamo ništa što se tog profi boksa tiče. Ne pravimo revije, ne dovodimo boksere, ne ulažemo, ne dajemo medijski prosto, dok na primer MMA to sve radi - istakao je Ražnatović, a na komentar voditeljke: "Evo medijskog prostora. Ovo je meni medijski prostor jer sam ja sin Cece Ražnatović, inače, pitanje da li bi bilo tog medijskog prostora dok ne uzmem neki pojas. Mene je Bog pogledao, a gde su svi ostali momci koji krvare i rade sve isto što i ja? Smatram da je to malo nefer, ali svakom svoje - priznao je nedavno za "Informer".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading