VELJKOVA PRVA SLIKA SA TREĆIM SINOM: Ceca podelila emotivan prizor iz porodilišta, Ražnatović uzeo naslednika u naručje!

Autor:

Zabava

14.05.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogdana Ražnatović danas je na svet donela trećeg sina kom su dali ime Isaija!

VELJKOVA PRVA SLIKA SA TREĆIM SINOM: Ceca podelila emotivan prizor iz porodilišta, Ražnatović uzeo naslednika u naručje!

Foto: instagram.com

Veljko Ražnatović

Danas su Veljko Ražnatović i njegova supruga Bogdana postali roditelji dečaka, kome su dali ime Isaija. Ponosni roditelji su posetili porodilište kako bi videli mamu i bebu, a Ceca je na svom Instagram profilu podelila sliku sina koji drži naslednika u naručju. Ovo je drugo dete za Veljka i prvo za Bogdanu, a beba je rođena sa težinom od 3850 grama.

Veljko i Bogdana su dobili sina 6. juna 2020. godine i tada su mu dali ime Željko, po Veljkovom ocu. Prošle godine, njihova porodica je postala bogatija za još jednog člana - Krstana, a sada su dobili sina kom su dali ime Isaija. Ime Isaija nosi značenje "Božija pomoć", što je lepa simbolika za dolazak novog člana u porodicu.

Republika

Foto: instagram.com

Veljkova prva slika sa sinom

Inače, Ceca je ispred porodilišta dala izjavu ispred naših kamera i priznala koliko je srećna što je postala baka po treći put. 

- Idemo da je vidimo, spavala je do skoro! Bogu hvala, sve je super! Ja sam još uvek uzbuđena... Meni je osećaj najlepši na svetu! Bebac je meden, sladak, kao krofna! Što se tiče dolaska nove bebe na svet, najbitnije je sada da se snajka odmori, da se oporavi, pa nek su živi i zdravi. To su, naravno, odluke koje su na njima, ali u svakom slučaju treba joj pauza - rekla je odmah nasmejana Ceca.

Veljko je inače skoro pričao o tome da mu mnogo više prija život na selu. 

Republika

Foto: Republika

Ceca Ražnatović sa sinom Veljkom

- Ja živim sada u Titelu. Ovde sam sada dok se spremam za takmičenja. Vraćam se u svoje selo, mene grad više videti neće. Maštao sam oduvek da imam dva sina...ovo treće dete je samo plus. Nadam se sada i jednoj devojčici, posle sinova. Što se Bogdane tiće, nisam siguran koliko može još puta da se porodi, ali svakako da se sa doktorima dobro konsultujemo oko svega toga - rekao je nedavno Ražnatović za medije.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading