RODIĆI POLAKO PRISTIŽU U PORODILIŠTE! Ponosna baka Danijela ne skida osmeh sa lica! Došla sa ćerkama Natašom i Bojanom! (FOTO)

Autor: M. P. - D. L.

Zabava

14.05.2024

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadam se sada i jednoj devojčici, posle sinova!

RODIĆI POLAKO PRISTIŽU U PORODILIŠTE! Ponosna baka Danijela ne skida osmeh sa lica! Došla sa ćerkama Natašom i Bojanom! (FOTO)

Foto: Republika

U porodici Ražnatović danas je došlo do radosnog događaja jer je Bogdana Ražnatović, supruga sina folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović Veljka Ražnatovića, donela na svet njihovog trećeg sina, Isaiju. 

 

 

Nakon što je Ceca Ražnatović stigla sa sinom Veljkom u porodilište, ubrzo je i Bogdanina sestra stigla sa majkom Danijelom Rodić, pa nisu skidale osmeh sa lica. One su odmah uletele u zgradu kako bi se uverile da su Bogdana i beba dobro, a čestitke im stižu sa svih strana. 

Foto: Republika

Porodica Rodić stigla u porodilište kod Bogdane Ražnatović 

Ja živim sada u Titelu. Ovde sam sada dok se spremam za takmičenja. Vraćam se u svoje selo, mene grad više videti neće. Maštao sam oduvek da imam dva sina...ovo treće dete je samo plus. Nadam se sada i jednoj devojčici, posle sinova. Što se Bogdane tiće, nisam siguran koliko može još puta da se porodi, ali svakako da se sa doktorima dobro konsultujemo oko svega toga - rekao je nedavno Ražnatović za medije.

Foto: Republika

Pre njih su u bolnicu stigli Ceca i Veljko

 

Podsetimo, Veljko i Bogdana Ražnatović već su roditelji dvojice sinova, Željka i Krstana, a sada su dobili još jednog naslednika koji će sigurno dodatno obogatiti njihov život. Ovo je svakako velika radost za njih i celu porodicu Ražnatović i Rodić.

Inače, bokser Veljko Ražnatović, sin pevačice Svetlane Cece Ražnatović, nedavno je osvojio bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu. Tada se povela priča da će mladi bokser dobiti nacionalnu penziju, a o svemu ovome govorio je uživo na Pinku.

Čast je prevelika. Posle rođenja moje dece najbolji dan u mom životu, kada sam uzeo tu medalju. Posle toga, sve što dolazi... Sve je kao bajka. Niko me pred meč ne smiruje, najbitnije je da ostaneš miran, a to je iskustvo. U prvim mečevima si pod adrenalinom, imaš neke sumnje u sebe, svako to prođe na svoj način. Sada, kako je malo vreme prošlo, svestan sam zadatka koji je ispred mene i idem da pobedim, da dam sve od sebe. Što je veći zadatak, to je veća motivacija - rekao je Veljko. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading