BOGDANA BROJI SITNO DO POROĐAJA! Veljko priznao da li je dobio NACIONALNU PENZIJU, pa otkrio da li je smislio ime za TREĆEG MALOG ARKANA!

Autor:

Zabava

12.05.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ražnatović priznao i da je ponosan na medalju koju je osvojio na Evropskom prvenstvu!

BOGDANA BROJI SITNO DO POROĐAJA! Veljko priznao da li je dobio NACIONALNU PENZIJU, pa otkrio da li je smislio ime za TREĆEG MALOG ARKANA!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Veljko Ražnatović

Bokser Veljko Ražnatović, sin pevačice Svetlane Cece Ražnatović, nedavno je osvojio bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu. Tada se povela priča da će mladi bokser dobiti nacionalnu penziju, a o svemu ovome govorio je uživo na Pinku.

- Čast je prevelika. Posle rođenja moje dece najbolji dan u mom životu, kada sam uzeo tu medalju. Posle toga, sve što dolazi... Sve je kao bajka. Niko me pred meč ne smiruje, najbitnije je da ostaneš miran, a to je iskustvo. U prvim mečevima si pod adrenalinom, imaš neke sumnje u sebe, svako to prođe na svoj način. Sada, kako je malo vreme prošlo, svestan sam zadatka koji je ispred mene i idem da pobedim, da dam sve od sebe. Što je veći zadatak, to je veća motivacija - rekao je Veljko, pa otkrio da li dobija nacionalnu penziju:

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Veljko ponosan na medalju koju je osvojio

- Ništa što se toga tiče, ne znam. Smatram da bilo ko, ko se protivi, nebitno da li je ja dobio ili ne, treba da sam da na taj način proba da sebi "završi" nacionalnu penziju, mukom i znojem, i verujem da bi je više poštovao i ne bi je blatio, iz kakve god da situacije dolazio taj koji se bori za nacionalnu penziju. Mislim da to nije mala stvar - rekao je Cecin sin u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Kako kaže, njegov sin Željko se već bavi sportom.

- Ima talenta za boks, za fudbal, ne bih ga gurao na boks - ako bude želeo time da se bavi, ako bude imao nešto što drugi nemaju, podržaću ga. Voleo bih da se bavi malo manje zahtevnijim sportom, svaki je zahtevan, ali drugačije su posledice - rekao je on, a na pitanje da li je očinstvo zapravo najteži sport, rekao je: "Definitivno. U ostalim sportovima imaš bar minut da odmoriš i neka pravila, a ovde je ludilo".

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Veljko otkrio da li je smislio ime za trećeg sina

Njegova supruga Bogdana bi za nekoliko dana trebalo da se porodi i donese na svet trećeg sina.

- Uskoro nam stiže i treći sin, još uvek nisam tačno odlučio ime, videćemo. Bože zdravlja, brzo stiže, spremamo Bogdanu, nadamo se uzbrzo slavlju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading