TEODORA I JA SMO OSTALI U KONTAKTU, SMEŠNA JE PRIČA DA ME GLEDA KAO OCA: Jedino oglašavanje Ćazima Osmanija povodom odnosa sa Džehvom!

Autor:

Zabava

14.05.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako je biznismen iz Poreča govorio o mladoj pevačici!

TEODORA I JA SMO OSTALI U KONTAKTU, SMEŠNA JE PRIČA DA ME GLEDA KAO OCA: Jedino oglašavanje Ćazima Osmanija povodom odnosa sa Džehvom!

Foto: Društvene mreže

Tokom posete "Eliti", Gordana Džehverović, majka pevačice Teodore Džehverović, ušla je u žestoki sukob sa Anđelom Rankovićem, bivšim momkom njene ćerke. Ovaj sukob nije ništa novo, budući da tenzije između Džehverovića i Rankovića traju godinama posle njihovog raskida. Danas su se njih dvoje žestoko sukobili u "Eliti" te su krenuli da iznose prljav veš, a u jednom momentu je Anđelo pomenuo biznismena Ćazima Osmanija.

Republika

Foto: ATA Images, Dragan Kadić, PInk

Teodora Džehverović, Anđelo Ranković i Goca Džehverović

Godine 2017, kada je počela s emitovanjem prva "Zadruga" u kojoj je učestvovala Teodora, mesecima se spekulisalo o njenom odnosu sa kontroverznim biznismenom Ćazimom Osmanijem. Osmanijev hotel u Poreču bio je poprište ovog medijski praćenog događaja, a mnogo se pričalo o snimcima iz Poreča koji su preplavili društvene mreže. Teodora je uvek tvrdila da sa Ćazimom nije imala ništa, dok je njegova tadašnja izabranica tvrdila suprotno.

- Čuo sam da je rekla da me poštuje i drago mi je da je to rekla. Verujem da to što kaže i misli, a to što je nekoliko puta rekla čak i da me gleda kao oca mi je veoma smešno. Verujem da je smešno i ostalima - rekao je tada za Pink.rs Ćazim.

Tada Teodorina majka Gordana zbog ovih priča bila veoma besna i sa sigurnošću tvrdila da njena ćerka nije imala ništa sa Osmanijem, pa je čak putem medija poručila da je spremna i da se suoči sa njim, on kaže da za tim nema potrebe, te da Teodori nije uradio ništa loše, naprotiv.

Republika

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Teodora Džehverović i Ćazim Osmani

- Zašto bi se njena majka plašila mene? Ne razumem šta je htela da kaže, zašto da se obračunava sa mnom! Pa ja nista loše nisam uradio njenoj ćerki, niti bih joj nešto uradio loše - kaže biznismen i dodaje da je učesnicom ''Zadruge 1'' veoma zadovoljan, te da je hteo ponovo da je pozveo u Poreč kada izađe iz rijalitija.

- Svako ko je korektan sa mnom, nastavi sa mnom i da sarađuje. Naravno da smo Teodora i ja ostali u kontaktu i nakon njenog boravka u Poreču. Ja se sa njom nisam svađao, sada mogu samo mediji da nas posvađaju. Naravno da ću je zvati opet da dođe u Poreč kad izađe iz Zadruge! Napravila je super atmosferu, super je pevačica, atraktivna je - rekao je Osmani i priznao da su tačne glasine da je Teodora kod njega u Poreču boravila čak dva meseca, kao i da će je zvati opet.

Republika

Foto: Facebook

Ćazim Osmani

- Tačno je da je Teodora boravila kod mene dva meseca. I nije ona jedina koja je boravila kod mene i kojoj sam pomogao kada sam bio u mogućnosti. Snimala je dva spota, nastupala je, odmarala se, provodila, uživala... Nadam se da će narednog leta opet.

Biznismen nema nijednu ružnu reč o Teodori, a kaže da on nije stekao utisak kao većina zadrugara - da je plavokosa pevačica folirant.

- Ja nisam stekao utisak da je folirant, nemam loše iskustvo, niti loše mišljenje o njoj. Nadam se da će tako i ostati - rekao je tada za kraj intervjua za Pink.rs Ćazim Osmani.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Asmin

16.05.2024 02:22

OSMAN JE DŽENTLMEN. mATORA đŽEHVA MOŽE SAMO DA SIKĆE. tO JE BILA TEODORINA ODLUKA ,DA KOD NJEGA GOSTUJE DA MESECA???????????